Teherbe estem de nem tudom mondjam el a paromnak vagy vettesem el?
Figyelt kérdés
21 eves vagyok,a parom 23,parommal 9 eve vagyunk egyutt,celoztam ra,hogy szeretnek gyerek es o mit szolna ehez es azt monta,hogy o meg erre nincs felkeszulve,meg varna vele 1-2 evet vele amig osszehazasodunk es stb.Es most nem tudom,hogy erdemes-e elmondanom vagy inkabb csak vettesem el.Oszinten el mondom(ez lenne szerintem a helyes)de felek a reakciojatol.En nagyon szeretnem ezt a babat de csak akkor tartom meg ha parom is szeretne.De o nem fogja akarni szerintem.2015. okt. 5. 20:04
11/20 anonim válasza:
csinalj neki egy meglepit , es ugy mond el neki ha felsz , es hogy dragam vagy ahogy szolitod , babank lesz ... :D vagy lehet eszreveszi hogy rosszul leszel ! 1-2 evert ne vetesd el , hidd el most vagy akkor mindegy !! nem eri meg
12/20 anonim válasza:
en is 21 vagyok (11 es vagyok )
13/20 A kérdező kommentje:
Az utolso kommentjet nem ertem.
2015. okt. 5. 20:59
14/20 anonim válasza:
csinalj neki egy meglepetest , valahol , es ugy mond el neki hogy babat vartok hogy apa lesz .azt irtam es hogy most vagy 2 ev utan mindegy azert enm eri meg hogy vetesd el !!! megfogod banni , buntudatod lesz
15/20 anonim válasza:
12 éves korod óta a párod? Ez valami kamu?
Persze titkolózz és hazudj a legfontosabb dologban,ez a biztos jövő alapja,végül is csak a gyerekét ölöd meg el.
16/20 anonim válasza:
..ja bocs már értem ha "szeresuk egymást" oké,nincs több kérdésem.
17/20 anonim válasza:
Szép kis kapcsolat lehet, ha ezt nem mered elmondani...
18/20 anonim válasza:
Pont erre gondoltam én is, amit az utolsó írt. Úgy írod ezt, hogy nem mered neki elmondani, mintha attól félnél, hogy ez miatt kidob, balhézik, akármi. Oké, fiatalok vagytok, de 9 év rengeteg idő. Akkor meg? 9 év után lesz egy gyereketek. Vagy netán az van, hogy a Te hibádból lettél terhes, és ez a baj? Úgy értem, kihagytad a fogamzásgátlót és ezzel tisztában vagy...
19/20 A kérdező kommentje:
Nem kamu.Amm,igen az utolsonak igaza van,hogy miert nem mertem elmondani.De szerencsere megoldodott,volt egy pici veszekedes emiatt de a lenyeg,hogy megtarsuk a babat es koszonom mindenkinek akik biztatak,hogy elmondjam.
2015. okt. 6. 19:57
20/20 anonim válasza:
Jó döntés, akkor most van időd megtanulni magyarul is. Megtartjuk a babát és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!