Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16.eves vagyok és teherbe estem hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
a párom 19 és 300 ezer ftot keres egy hónapban amiből el tudjuk tartani a gyereket S magunkat is a tesztem pozitív lett anyumeknak hogy mondjam el?#16 éves terhes #Terhestinii #16years
2020. dec. 26. 03:49
1/18 anonim válasza:
Nem dolgoztál, ezért nem kapsz gyest-, gyed-et.
Erre számíts.
Egyszerűen és őszintén, nem egyedül, hanem ketten álljatok a szüleitek elé, és mondjátok el.
Hol fogtok lakni, míg nem lesz más megoldás?
2/18 anonim válasza:
1-es vagyok.
Forduljatok a családvédő szolgálathoz is, hogy mit tudnak tanácsolni, milyen lehetőségeitek vannak, támogatás, segély, neked munkahely, egyéb.
3/18 A kérdező kommentje:
Külön lakik már a párom
2020. dec. 26. 03:55
4/18 A kérdező kommentje:
Jajj és azzal én nem vagyok tisztában ugye az a hivatalba van a család védő szolgálat?
2020. dec. 26. 03:56
5/18 anonim válasza:
Tök mindegy, mennyit keres a párod, mert max. 1 év múlva úgyis lelép, te meg ott maradsz a gyerekkel, a gyerektartás meg kb. a pelenkájára lesz elég.
Én biztos nem tartanám meg, de mindenkinek joga van tönkretenni az életét.
6/18 A kérdező kommentje:
Es te azt honnan veszed hogy le lep a párom nekem nem kell ez a duma én ismerem őt s nem te elvetetni nem fogom az 100% ő egy ártatlan baba örökbe adni meg nem lenne szívem mert mégis csak az első gyermekem lenne!!!!!
2020. dec. 26. 05:09
7/18 anonim válasza:
A párodat majd a gyerek megszületése után fogod megismerni.16 évesen még fogalmad sincs az életről.Ha a szexhez nem voltál elég felnőtt akkor a gyerekneveléshez majd gondolod az leszel?
8/18 A kérdező kommentje:
Istenem ilyen embereket akik nem ismerik az ember múltját és itélkeznek én már 8 éve ismerem és 2 éve vagyunk együtt nem tudom mert kell az emberről a rosszat gondolni egyből
2020. dec. 26. 06:20
9/18 anonim válasza:
Fiatal vagy ehhez, ő meg felelőtlen hogy összejött egy 14 éves lánnyal. Nehéz lesz nagyon ha megpróbáljátok.
10/18 anonim válasza:
Ráértetek volna ezzel a gyerekkel 10 év múlva is akár, rengeteg dologból kimaradtok ennek köszönhetően, épp ezért írták a többiek azt, hogy lelép a párod, amiben egyébként van igazság, 19 évesen épeszű férfinek nem a gyereknevelés az álma, hanem hogy minél több csajt gerince vágjon. A kérdésedre azt tudom válaszolni, mint az első válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!