1 éve vagyunk házasok, most pedig teherbe estem. Júliusban kezdtük volna a babaprojektet. Szerintetek hogy mondjam el a páromnak?
Ez nektek házasság? Mint az oviban, komolyan!
Még hogy a gyereket bevonni!
Nyisd ki a szádat és kész.
Azert fel ev plusz minusz nem olyan nagy ido, ugy ertem, az hogy most siekrult vagy fel ev mulva, szerintem nagyjabol mindegy. A baba szuleteseig igy is penzhez juttok (remeljuk nem jon kozbe semmi).
A kislanyt en nem vonnam bele, neki kozosen a ferjemmel egyutt mondanank el.
A ferjednek meg tenyleg neakarj mindenfele meghato dolgot kitalalni, mert aztan lehet megse lesz meghatva, neked meg csalodas lesz. Bar, mint mondtak, mivel nem vedekezett, nyilvan nem lesz akkora meglepetes, hogy sikerult. Inkabb egy nyugodt pillanatban mond el, hogy dragam, ugy nez ki kisbabat varunk, pozitivat teszteltem, aztan vard mit reagal.
Ha most nem jó az anyagi helyzetetek, akkor a félévvel későbbi projektindítás mennyivel lett volna kedvezőbb?
Ha nem védekeztetek, akkora meglepetés nem lehet.
Ne készülj semmivel, a gyereket se vondd be, csak mondd el neki.
Gondolom azért estél teherbe, mert nem védekeztetek rendesen. Ha ez így van, akkor nyilván a párod is tudja (ha nem totálisan idióta), hogy bizony szar védekezés mellett besikerülhet a gyerek. Én egyszerűen megmondanám neki, hogy amit alkalmaztunk kevés volt és terhes vagyok, ennyi.
Ha úgy gondolod, hogy nem lenne felhőtlen az öröme, akkor nem kell kiscipőkkel meg ilyen baromságokkal cukiskodni, mert csak szarul sül el.
Nem kell nyála s meglepned pláne nem kell a gyereket bele vonni.
Pisti, terhes vagyok, ez pont elég.
Nem fog nyilván hátast dobni, hisz nem védekeztetek gondolom annyira.
A gyereket nem vonnám be, majd megtudja később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!