1 éve vagyunk házasok, most pedig teherbe estem. Júliusban kezdtük volna a babaprojektet. Szerintetek hogy mondjam el a páromnak?
Figyelt kérdés
Anyagi helyzetünk nem túl jó, van már egy kislány a családban (ő a férjem 12 éves lánya, de az anyjával él túlnyomó részt, de az apuja fizeti a sulit), de csak egy szobás a lakás (plusz egy nagyon pici gardrob szoba, ahol van a kislány ágya). Így, hogy fél évvel a tervek előtt jött a baba félek hogy a férjem nem fogja örömmel fogadni. Meg akarom lepni valahogy ezzel, valamilyen megható formában. NEM fogom elvetetni mivel nemsokára úgyis terveztünk babát, hiszen várható egy nagyobb összeg, ami be fog jönni az üzletünkből májusban, illetve egyik telkünket is eladjuk. Szerintetek hogyan mondjam el neki? vonjam be ebbe a kislányt?2020. jan. 22. 09:42
11/15 anonim válasza:
Én is csak simán leülnék vele szépen megbeszélni, hogy úgy néz ki, hogy jön a gyerek. Utána közösen megbeszélni, hogy mindenképpen el kell kezdeni hirdetni a telket, ha még nincs. Ha májusban bejön egy komolyabb adag pénz, az sem nagy baj, hogy csak akkor jön, mert még úgyis lesz időtök felkészülni a babára.
12/15 anonim válasza:
Július fél év... fél év alatt megoldódott volna az anyagi helyzet?!
13/15 anonim válasza:
De ugye azt tudjátok, hogy a nagyobb pénzösszeg elfogy és utána is ott lesz a gyerek?!
14/15 anonim válasza:
Hülyeség, fél év semmin nem változtat. Ha akkor készen állnátok rá, akkor most is, vagy ha akkor sem, most sem.
15/15 anonim válasza:
Ha már terveztétek akkor örülnie kellene... Kislányt be vonni ebbe?.... Ugyan már... Ha fél év után estél volna teherbe akkor is a kislányt vontad volna be? Szerintem attól nagyobb öröm nincs ha először a férjednek mondod el és nem másnak, mástól tudja meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!