Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel alakul és személyesen is megakarjuk ismerni egymást de 4 évvel fiatalabb és hogy mondja el a szüleinek?
Figyelt kérdés
16/f2020. aug. 27. 17:24
11/88 anonim válasza:
Hát így nem sok értelme lenne, ne haragudj a véleményemért.. :(
12/88 A kérdező kommentje:
De nem tudom hagyni olyan cuki és szeretem és ő is szeret és felutazom érte
2020. aug. 30. 10:46
13/88 anonim válasza:
Sehogy, csak egy kislány, hagyd őt békén.
14/88 A kérdező kommentje:
Ő szokott írni egy "jó reggelt macim❤️ ❤️ ❤️" uzit és onnan indul a beszélgetés
2020. aug. 30. 13:04
15/88 anonim válasza:
nevetségesen éretlen szerintem a gondolkodásmódod. nem abban nyilvánul meg az, hogy mennyire szeret a másik, hogy aznap mennyi szívet küldött neked. hagyd a lányt, mert semelyikőtök sem elég érett egy “kapcsolathoz”.
16/88 anonim válasza:
Le lehet pontozni engem meg a 15-öst is, de az az igazság, hogy tényleg sok ez így még ebben a korban. Kíváncsi lennék, hogy ha a ti gyerekeitekről lenne szó, akkor mit szólnátok. Gondolom nem örülnétek neki. Ezt egy felnőtt ember jobban átlátja, egy 16 évesnek SEMMI keresnivalója nincs egy 12 évesnél és fordítva se.
17/88 anonim válasza:
Egy 12 évesnek pont eddig terjed a kapcsolat: szivecskéket küldözgetni meg dicsekedni a barinőknek, hogy jaj neki pasija van. Neked 16 évesen ennél többre kéne, hogy igényed legyen, de ha az érzelmi érettséged ezen a szinten van, hát akkor ne akarj te találkozni vele. Maradjatok meg az írogatásnál, az való nektek
18/88 A kérdező kommentje:
Ma találkoztunk és megvolt az első csók
2020. aug. 31. 10:28
19/88 anonim válasza:
7. és 8.as vagyok
18as üzenetre: na az jó, szülei? Volt valami?
20/88 anonim válasza:
#19 Add még alá lovat légyszi...
#18 Gratulálok, büszke lehetsz magadra, hogy 16 éves létedre megcsókoltál egy 12 évest! 👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!