Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Lent a bajom, ide tul hosszu lenne! đ?
Figyelt kérdés
Van nékem egy explåtoi szerelmem akibol kiszerettem es van is baratom de azert meg faj neha hogy nem lehetett koztunk semmi..mostanaban ha latom hogy profiljan szivezget lanyokkal el sem szomorodok pedig regen sirtam volna ezen de most semmi,es hat nagyon sokat nezem egy lany profiljat akivel elvileg alakul valami..lehet ez az hogy bant hogy a lany valamivel jobb nalam es neki sikerul?Most semmi penzert nem jonnek vele ossze mert van szamomra mas aki viszont szeret es megbecsul de nem tudom miert bant az neha ha alakul valami kapcsolata egy lannyal2018. mårc. 26. 20:33
1/3 A kĂ©rdezĆ kommentje:
A mostani baratommal szepen lassan eltudom felejteni es meg ezzel sem fogok torodni ha 100%ban ra koncentralok es a kapcsolatomra?
2018. mĂĄrc. 26. 20:54
2/3 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Amugy ha elmulik ez a kis rohamom akkor egesz jol erzem magam es az eszembe sem jut,ez csak par percre jon ram amikor elgondolkozom azon,hogy megis mi a jobb abban a lanybanđđđđđ
2018. mĂĄrc. 26. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!