Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek magammal?
Nem tudom mit kezdjek magammal, szakítottunk a párommal, de nagyon kötődöm hozzá, légyszívesebben minden percben írnék neki, nagyon nehéz ezt megállni, mivel a kapcsolatunk alatt minden nap folyamatosan irogattunk, most meg nagyon nehéz nélküle, szórakozni sem tudok menni mivel a szórakozó helyek zárva vannak, a barátaimnak nincs idejük mindig velem beszélgetni, én meg úgy érzem hogy kellene valaki akivel le tudom foglalni magam. Nehéz elfogadnom hogy vége van és sajnos még mindig remenykeden hogy helyre jöhet a dolog, de nem sok az esély rá.
L
Első pár időszak nagyon nehéz lesz, minden gondolat, minden tárgy emlék hozzá fog vezetni. Ez természetes dolog sajnos. Itt a nyár van még idő, keress valami hobbyt ami eltereli a gondolataidat hallgass zenét, vagy nézz sorozatokat.
Ha kell segítsék nyugodtan kereshetsz, sok mindenkinek segítettem már privibe.
És kitartást, próbáld meg elfelejeteni, keress egy másik boldogság forrást, de ne a csokit vagy csak mértékkel! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!