Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek magammal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit kezdjek magammal, szakítottunk a párommal, de nagyon kötődöm hozzá, légyszívesebben minden percben írnék neki, nagyon nehéz ezt megállni, mivel a kapcsolatunk alatt minden nap folyamatosan irogattunk, most meg nagyon nehéz nélküle, szórakozni sem tudok menni mivel a szórakozó helyek zárva vannak, a barátaimnak nincs idejük mindig velem beszélgetni, én meg úgy érzem hogy kellene valaki akivel le tudom foglalni magam. Nehéz elfogadnom hogy vége van és sajnos még mindig remenykeden hogy helyre jöhet a dolog, de nem sok az esély rá.

L

2020. júl. 23. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, tudom, hogy ez itt a GyK és ilyenkor minden pasi támad, hogy "Úristen nő!" De akár velem is beszélgethetsz ha gondolod. Egyébként a lényeg az, hogy foglald el magad, bármivel. Hobby, írtad, hogy barátok nem játszanak, akkor mondjuk menj el egy helyre barátkozni. Egyébként nem tudom miről beszélsz, hogy a szórakozóhelyek zárva vannak, tegnap is voltam😅
2020. júl. 23. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A barátnőmmel mi is mindennap írtunk, de aztán mint minden jónak ennek is vége lett. Én még most is hiányolom, lelkileg nagyon kötődtem hozzá. Szerintem próbálj meg valaki mást találni vagy foglald le magad valamivel amiben nem tudsz rá koncentrálni.
2020. júl. 23. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
ugyan ez itt is a helyzet. irj nyugodtan
2020. júl. 24. 05:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Első pár időszak nagyon nehéz lesz, minden gondolat, minden tárgy emlék hozzá fog vezetni. Ez természetes dolog sajnos. Itt a nyár van még idő, keress valami hobbyt ami eltereli a gondolataidat hallgass zenét, vagy nézz sorozatokat.

Ha kell segítsék nyugodtan kereshetsz, sok mindenkinek segítettem már privibe.

És kitartást, próbáld meg elfelejeteni, keress egy másik boldogság forrást, de ne a csokit vagy csak mértékkel! 😉

2020. júl. 24. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!