Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit kezdjek magammal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Sziasztok..

Annyit kell tudni rolam h en egy 18 eves srac vagyok aki nem tudja mitkezdjen magaval...

Az elmult 2 evbe csak a rosszat kaptam mindenhonnan tobb mint egy evig depresszios voltam mert volt egy kapcsolatom amirol kiderult h 2+ -szor megcsalt es hat elegge padlon voltam olyan dolgot is csinaltam amit nem hittem volna h meg fogok en tenni valaha is vagdostam magam.. ennek mar 2 eve azota ternek vissza ilyen gondolatok..

Erre ra segit az is h szemelyiseg zavarom is van.

Szuleim se nagyon segitettek anyammal mar vagy 3 eve nem beszelgettem apam meg szimplam utal engem es szarik belem.. anyam es apam mar tobb mint 10 eve elvaltak es most mamamnal elek mert meguntam fateromat..

Szakmat tanulok gyakorlaton is kapom folyton a szart h semmi vagyok sose tudok megcsinalni semmit normalisan pedkg azert vagyok ott h megtanitsanak..

1-2 honapja ravettem magam h rairjak egy lanyra mett elotte feltem attol h kapcsolatom legyen de most ravettem magam nagyjabol jo is ment ra egy masfel hetre talalkoztunk is tok ertelmes volt eltudtunk beszelgetni felperc nem telt el ugy h csend lett volna mindig volt tema azt hittem h ő lesz az a ember aki "elviszi a felhoket felolem" aztan nem tudtunk talalkozni 2 heten keteztul mert en voltam beteg vagy meg tanulnia kellett aztan megbeszeltunk meg egy talalkozott de mire eljott volna az a nap elotte ra irtam egy napal h akkor ugyan ott mint multkor erre vissza irt h ezen a heten biztos h nem megkerdeztem tole h akar e egyatalan talalkozni erre azota se irt vissza..gondolom hallott rolam pletykakat aminek a felese igaz vagy csak szimplan nem erdekelm.. ez volt mar tobb mint 1 honapja azota probalok ellenni magamnak de nem tudok vannak barataim akikkel elszoktunk lenni hetvegente de egy napom abbol al h haza jovok es egyedul akarok mindig lenni es csak szalnak bennem a felesleges gondolatok.. azzal a lanyal nem foglalkozok mert mrg annyit se er.. csak szarul esett egy kicsit.. minden lany arrol almodozik h talaljon vegre egy kedves erzelmes fiut erre meg zu szarba lettem nezve..

Sajnos dohanyzok is(bar ez nem lenyeg)

Ui: (koszonom ha elolvastad nem akartam ennyit irni csak igy jott ki es bocsi ha elirtam valamit gyorsan irtam)

2020. márc. 7. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Eloszor is, higgadj le, mert ha megtanulod leporgetni masok szemetkedeset, akkor sokkal jobban leszel.

Majd meglatod, a valo elet meg ennel is durvabb sokszor.

Gatlastalanul csesznek ki veled vagy hagynak fakepnel.

De ne add fel soha.

Mert kozben akadnak normaliz egyenek, akikkel elobb utobb osszefutsz.

Biztos, hogy lesz ilyen lany is, a lenyeg hogy ezen ne porogj.

Tanulj, ha szakmat akkor azt. Tanuld magad, nem masok tanitjak az embert.

Ez a politika nagy tevedese. Csakis magadat tudod tanitani. Sok sikert!

2020. márc. 7. 18:27
 2/3 anonim válasza:
64%
Én is hasonló helyzetben vagyok, emiatt rosszul is érzem magam, ha gondolod írj 17/l
2020. márc. 7. 18:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1#
2020. márc. 7. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!