Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves lányom szobájában...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lányom szobájában óvszert találtam?!

Figyelt kérdés
Tegnap takarítottam a szobájában és az íróasztala fiókjában találtam egy doboz Masculan Sensitive óvszert.Hogy kérdezzek rá nála?Egyszerűen nem bírom felfogni hogy a 13 éves kislányom már nemi életet él.. 41/N

2020. ápr. 18. 08:29
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
11 éves kora óta beszélünk a szexről így én is és ő is nyitottan állunk hozzá. Nyugodtan szoktam vele beszélni nem vagyok egy ingerült személyiség.
2020. ápr. 18. 11:36
 22/30 anonim ***** válasza:
73%

Tojáshéj ide vagy oda, nem újkeletű dolog ez. Nem szabad elfeledni, hogy a történelem ismétli önmagát. Az, hoy az elmúlt mondjuk 200 évben az volt az elfogadott, hogy 13 évesen nem, de még 17 évesen se éljen nemi életet az ember, ez nem volt elmondható a korábbi korokról. Illetve hol igen, hol nem. Változik a világ, változik a társadalom. Hogy az jó vagy rossz irányba e az egy másik téma, ahogy az is , hogy mi a jó és mi a rossz egyáltalán. :)

Szerintem mindenképpen biztosítanod kell támogatásodról, beszélned vele és figyelő álláspontra helyezkedned.

(A másik dolog a durr egy pofon és büntetés, de úgysem fogos tudni a kontrollod alatt tartani huzamosabb ideig úgyhogy lehet nem célravezető.)

Szóval esetleg kérdzd meg, kérdezd a baráti köréről, de ne olyan "felnőttesen" 😅

De nyilván tudsz sokat, hiszem egy gyerek beszél és mesél, ha biztonságban érzi magát és biztosan minden nap elmesél valamit, amit te meghallgatsz. :) ;)

Szóval sok sikert, csak okosan, ez egyáltalán nem a világvége, ne tegyél úgy, ne mard el a gyereket! :)

2020. ápr. 18. 11:39
 23/30 anonim ***** válasza:
90%
Én is postinort (esemény utáni tabi)hordtam magamnál3-14 évesen szüzen mert az menő volt :) Haverjaim is.18 évesen volt az első nőm,persze addigra már rég lejárt a tableta.
2020. ápr. 19. 10:27
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Na mi volt? Kiderült mar honnan van az ovszer?
2020. máj. 17. 20:01
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Bótból.
2020. máj. 17. 21:44
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy nemi életet él? Én 19 éves vagyok, szűz, de a szekrényemben 2 van, hogy ha kell legyen...
2020. máj. 24. 19:10
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért érdekes, hogy egyszer csak egy 13 éves lány a barátnőivel óvszert vásárolnak :P

Legalábbis én eladóként biztos néztem volna.

2020. máj. 28. 09:14
 28/30 anonim válasza:
100%
Lehet viccbol, kivancsisagbol vettek egyet a haverokkal, es nem tudtak eldonteni ki vigye haza, igy ra esett a valasztas.
2020. szept. 3. 15:45
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett a sztori vége?
2021. ápr. 21. 19:14
 30/30 Egy magyar ember 2007 válasza:
nem biztos hogy arra használja lehet csak rak belevalamit aztán szorakozik vele vagy valakinek vett
2022. jún. 1. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!