Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Füvet találtam a szüleim...

Füvet találtam a szüleim szobájában, mit kéne tenni?

Figyelt kérdés

Ma úgy gondoltam, hogy kitakarítom a szüleim szobáját, mert miért is ne. Arrébtoltam az asztalt, belenéztem, gigy van-e valami szemét alatta és megláttam egy szemüvegtartót, kíváncsi voltam milyen szemüveg van benne és szemüveg helyett 2 zacskó fű volt benne. Le kellett üljek pár percig, annyira ledöbbentem.

Mit kéne most csinálni? Anyámmal már tudattam, hogy ha nem válnak meg tőle akkor én dobom ki, lementem a kutyával sétálni, visszajöttem, azt hittem vette a lapot, de csak elrakta egy másik szekrénybe.

2018. okt. 29. 17:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%

Hát mert mit akarsz csinálni? A szüleid lazák, vagy úgy látod, hogy van bármilyen olyan gondjuk, amit a fű okozott?

Amúgy is felnőtt emberek, ne kutakodj más szobájában, és mi az, hogy dobják ki? Szerepet cseréltetek? Azt csinálnak, amit akarnak. És honnan tudod, hogy másik szekrénybe rakta? Miért turkálsz a holmiai között? Szerintem hagyd rájuk, neked ehhez pont semmi kőzöd. A fű pedig pont nem akkora was ist das.

2018. okt. 29. 18:01
 2/18 anonim ***** válasza:
90%

Ne csinálj semmit. Gondolom, nem használják naponta, azt biztosan észrevennéd rajtuk, meg éreznéd is a szagát.

Felnőtt emberek. Semmi bajuk nem lesz, ha nagy ritkán használják.

Egyébként én is ellene vagyok mindenféle drognak. De azért nem utasítanám így a szüleimet. Inkább kíváncsi lennék, hogy miért van ott. Rendszeresen használja? Miért használja? Milyen gyakran? Hogyan szerezte be? Biztosan aggódnék, hogy ne keveredjen baja, pl. amikor megveszi.

2018. okt. 29. 18:03
 3/18 anonim ***** válasza:
42%
Ülj le velük és beszélgess erről hogy a drog rossz! Ha ők így neveltek fel téged, akkor nekik is illene úgy viselkedni. Ez csak arra van hogy a problémákat elnyomják valamivel, egyszerűen depressziósak.
2018. okt. 29. 18:04
 4/18 anonim ***** válasza:
19%
Azonnal szoktasd le őket, különben meg fognak halni!
2018. okt. 29. 18:22
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Tartsd tiszteletben mások magánéletét. Eszem megáll, még ultimátumot adsz az öregeidnek. Most felnyomod őket a rendőrségen is?
2018. okt. 29. 18:29
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Sztem kérj bocsánatot amiért kutakodtál a dolgaik között, és ne hozd fel többé a dolgot.

Amúgy nem azért, de ki vagy te, hogy így fenyítsd az anyádat? Felnőtt emberek, tudják, hogy mit csinálnak...

2018. okt. 29. 18:29
 7/18 anonim ***** válasza:
2018. okt. 29. 18:30
 8/18 anonim ***** válasza:
5%
Irány a rendőrség!
2018. okt. 29. 18:41
 9/18 anonim ***** válasza:
95%
Ezek a mai szülők.... Bezzeg az én időmben, amikor még a szülők vették észre a gyereknél a füvet :D
2018. okt. 29. 18:44
 10/18 anonim ***** válasza:
67%

Azóta már megnőttek, és továbbra is füveznek.

:)

2018. okt. 29. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!