Óvszert találtam a kisfiam szobájában, az alábbi a magyarázat, mit csinálnátok?
Én a lányokkal beszélgetnék el erről. Egyrészt azért mert a lányod 13 éves barátnője valószínűleg már elkezdett érdeklődni a szex iránt és gondolták hogy a 6 éves kisfiú szobájába lesz a legkisebb esélye arra hogy a szülők ugye megtalálják ami nagyon nem volt végiggondolva az ő részükről. Vagy azért dugdossák mert lehet a közeljövőben használatba vennék arra amire egyébként való. Vagy az is lehet hogy valami csínytevésre készülnek és arra kell esetleg.
Ezt így nehéz megmondani de mindenképp először a lányoddal beszélgetnék el erről hogy mi célból tárolják ott, és ha nem kapsz egyértelmű magyarázatot akkor a barátnő szüleivel is elbeszélgetnék, mert az is lehet hogy nagy butaságra készülnek és azért még ebben a korban mindenképp kell a felnőtti beavatkozás.
Mindenképpen beszélnék a szülőkkel is. Ha egy 13 éves kislány óvszert dugdos, ott valami nagy baj van.
Ha meg az én 12 és pláne a 6 éves gyerekemet vonná bele a hülyeségébe, akkor aztán végképp kiverném a balhét.
Legközelebb mit fog elrejteni az én gyerekem szobájában? Füvet? Cigit? Lopott pénzt?
Azért álljon már meg a menet... nehogy még a kislány legyen az ártatlan bárányka, akit védeni kell. Nyilván nem a szülei kényszerítik rá, hogy 13 évesen suttyomban dugni akarjon.
De azért dicséretes, hogy legalább gondol a védekezésre...
Jo, sajnos a világ nem ilyen mint amikor en voltam 12-13, de mi a bnommel vettünk egy marek óvszert, hogy aztan kidobaljuk vízzel feltöltve a hatodikrol. Igen.. Az anyukája elbeszelgetett velünk mert mi sem gondoltuk at a dolgot es persze hogy lebuktunk. (minket a boltos kopott be) aztán a bnom anyukája szolt az enyémnek es mindkettőnket jooool megvertek. De ez ugy 20eve volt :)
En a lányokkal beszelnek aztan a szulovel. Reméljük o is valami hasonlót akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!