Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Óvszert találtam a kisfiam...

Óvszert találtam a kisfiam szobájában, az alábbi a magyarázat, mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
6 éves!!! azt sem tudja mi az. Amikor kérdeztem hogy került oda, azt mondta, hogy a 12 éves nővérének a legjobb barátnője bízta rá, hogy dugja el ezt a dobozt. A lányom megerősítette a sztorit, de azt nem hajlandó elárulni mikor és kivel akarja használni az 1 évvel nagyobb barátnő, komoly barátja nincs. Szólnátok a kislány szüleinek? Vagy magával a lánnyal beszélgessek el?
2017. júl. 28. 22:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az lemaradt h en a 8as vagyok (20) asszem.
2017. júl. 29. 15:37
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekünk anno 13 évesen már adott óvszert a felvilágosító néni, sőt egy banánon meg is mutatta hogyan kell felhúzni. Nem olyan nagy dolog, magyarázd el a lányodnak hogyan és miért kell használni, ő majd úgyis elmeséli a barátnöjének. Nem kell nagy ügyet csinálni az egészből.
2017. okt. 21. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!