Óvszert találtam a kisfiam szobájában, az alábbi a magyarázat, mit csinálnátok?
Emlékszem, hogy általános iskolás koromban nekem is volt,nem is egy. Egyáltalán nem érdekeltek még az ilyen témák. Az egyiket egy középsulis havernak adtam, a másikból meg vizibombát csináltunk. Nem tudom már pontosan, hogy honnan lett, talán felvilágosításnál adták a suliban, meg újságban is volt ajándék ( valamilyen ifjúsági magazin).
Nem lehet,hogy cikinek érzi szülők előtt és pont attól fél hogy azt hiszik akkor már biztos csinálja is? ( hozzáteszem elég más a mai fiatalság mint 15 éve)
Ezt a patáliát..
Szerencsétlen gyerek kaphatott a felvilágosításon, vagy egy nagyobbtól, megtartotta, ha esetleg majd kell, tudjon védekezni, erre bepanaszolják a szüleinek, hogy mit képzel..
Ha szexelni akar úgyis szexelni fog, legalább egy nyomorult gumi legyen már nála.
Amúgy nálunk központi helyen volt mindig egy doboz óvszer, pont ilyen 12 éves korban kibontottunk egyet, mert az amerikaipitében meg hasonló filmekben volt szó róla. Undi volt és egymáshoz dobáltuk, mert senki nem akart hozzáérni, majd átdobtuk a szomszédhoz.
14 évesen mindannyian vettünk magunknak a dmben suli után(illetve egy lány vett mindenkinek, mert égett a fejünk a kasszás előtt), mert menő volt, egykét év, le is jártak az enyéim, barátnőknek sem kellettek..
Túl van reagálva, kiskamaszok, 3 év múlva már azért fognak kunyizni, hogy tovább kimaradhassanak éjszaka. Óvszer volt, nem terhességi teszt, örülnék, hogy van ennyi esze legalább a lánynak, hogy tudja, hogy kell.
Én is szólnék a szülőknek, de nem ijeszteném meg őket. Csak kérném, hogy figyeljenek oda. Ne szidják le, ne kérjék számon, csak figyeljék. Egy leszidás főleg ilyen témában további titkolózást szülhet..
Lehet csak játékból volt nála. Suliban viccelődnek vele, mert a filmekben látták.. Nem tudom.
Köszönöm a válaszokat. Úgy döntöttem ma beszélek a lányokkal, de az anyukának is meg fogom említeni, nem vallási fanatikusok, nyugi, nem fogják megverni a kislányt, ismerem jól őket. De én is úgy érzem hogy fordított esetben szeretnék tudni ilyesmiről, és nem azért hogy megverjem a lányom, hanem hogy megbeszéljek vele mindent amit úgy érzem tudnia kell ahhoz hogy jó döntést hozzon.
13-as, milyen patáliáról beszélsz? :) Leírtam mi történt, megkérdeztem más mit csinálna. Ez patália? Tudod mit jelent a szó?
A többiek reakciója sokkolt.
Ha mindenképp azt akarod, hogy a szülők tudjanak róla, adj esélyt a lánynak, hogy elmondhassa nekik, utána pedig hívjanak fel téged a szülők.
Hadd legyen kicsit önállóbb az a lány, adj esélyt, hogy vállalhassa a felelősséget.
Amúgy minket nem azért vertek el, mert vettünk kotont. Hanem mert lenyultuk otthonról az ures uvegeket es abbol vettünk. Aztán meg egy szetdurrant az ablakban es leaztatta a tapetat.. Gyanus volt, hogy nem eppen kifestoztunk..
De hat nem akartam ennyire belemenni főleg, hogy szokás szerint itt vergődik mindenki egy szaros ovszeren es aki meg leir egy saját tapasztalatod sztorit annak lepontozzak a válaszát holott en legalabb nem nézem kissatannak meg miniribinek a mas gyereket.
Továbbra is azt gondolom, a gyerek nem 4 eves igenis van saját akarata es jobb ha tole kérdezik meg ha meg eszetlen midin hazudozik meg mindig ott az anyja apja de azért mindenképpen szolnek h az en kisgyerekem szobája nem az o taroloja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!