Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ördögi könyveket találtam a...

Ördögi könyveket találtam a lányom szobájában! Mit tegyek? Nem így neveltük őt.

Figyelt kérdés
2017. márc. 6. 07:14
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
74%
Miféle ördögi könyveket?
2017. márc. 6. 07:16
 2/34 anonim ***** válasza:
76%
Mit értesz pontosan az ördögi könyvek alatt? Mi a címe a könyveknek?
2017. márc. 6. 07:24
 3/34 A kérdező kommentje:

Igazi beavatás útja

Tükörmágia

Ezeket láttam.

2017. márc. 6. 07:25
 4/34 anonim ***** válasza:
74%
Egyszerű mágiával foglalkozó könyvek. Érdekli, nincs ezzel semmi baj. Na meg nem fekete mágiával foglalkozik ahogy látom, hanem fehérrel. Nincs ezzel semmi baj, ha érdekli, had olvassa. Hány éves egyébként?
2017. márc. 6. 07:27
 5/34 A kérdező kommentje:
22 éves.
2017. márc. 6. 07:29
 6/34 anonim ***** válasza:
89%

22 éves felnőtt nő. Azt olvas, amit akar. Ne kotorássz a holmijában!

Egyébként Az igazi beavatás útjából nem tanul semmi rosszat. A tükörmágia már kevésbé jó könyv, de ez neki is fel fog tűnni.

2017. márc. 6. 07:33
 7/34 anonim ***** válasza:
69%
Akkor meg pláne nem értem, mi a gondod. Felnőtt nő. Azt olvas, amit szeretne. :D Nem értem a csalódásod okát. Hidd el, jobb mintha drogdealer lenne. :D
2017. márc. 6. 07:33
 8/34 A kérdező kommentje:

Nem felnőtt, ő még csak tanuló.

Egyébként attól tartok, hogy mindenféle rituálékat fog csinálni.

2017. márc. 6. 07:44
 9/34 anonim ***** válasza:
83%
Azért ez nem így megy. Na meg egy rituálét ne úgy képzelj el, hogy egy levágott birkafejjel felfesti a véres köröket, és megidézi a Gyűrűk Ura stáblistáját. Feltételezem vallásos vagy, szóval megértem, hogy aggódsz, mert neked mások az értékrendjeid, de hidd el, meg fogsz lepődni, a vallási szokások mint pogány ünnepekre lettek helyezve, valamint azok is egy bizonyos szempontból mágiának számítanak. Igen, ha úgy tetszik a mise egyfajta mágikus szertartás. Szóval nem kell félteni. Attól pedig, hogy valaki tanul még lehet felnőtt.
2017. márc. 6. 07:56
 10/34 anonim ***** válasza:
86%

Én is olvastam ilyeneket anno, mert érdekeltek. Nem tagadtam meg a vallásom, nem öltem meg senkit, nem ettem embert, nem áldoztam fel a család macskáját. Abban a korban van, hogy alakul az ízlése, mindent olvas, ami érdekli. És ha ez érdekli, akkor ez.

22 éves, felnőttkorú, semmi közöd hozzá, hogy mit olvas. Az lehet, hogy tanul, de felnőtt.

Ne aggódj és szállj le róla.

2017. márc. 6. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!