Tudnátok fekete mágiával kapcsolatos könyveket ajánlani?
Tudom, sokaknak ostobának fogok tűnni, de én hiszek valamilyen "sötét erőben", amit akár mágiának is nevezhetünk. Nem akarom gyakorolni, nem is hiszem, hogy képes lennék rá, de kíváncsi vagyok, hogy tudnátok-e olyan könyveket ajánlani, amikből jobban megismerhetem. És most nem a röhejes, kamu maszlagokra gondolok, amik valakinek az agyából pattantak ki, hogy pénzt kereshessen vele, hanem kevesek által ismert, régi iratokra.
A válaszokat előre is köszönöm!
Ez nem vallás, hanem ezotéria.
"kevesek által ismert, régi iratokra"
Ez pont ugyanúgy valakinek az agyából pattant ki, csak régebben - és persze ugyanúgy nem működik. Olyan meg nincs, ami működne is.
Az meg, hogy kevesek által ismert... miért fontos neked?
Tudnék, de nem teszem!
Ugyanis nem istápolom azokat, akik másoknak kárt okozásáért akarnak ismeretekhez jutni!
Először is tisztázni kéne hogy mi az a fekete mágia
Mert sokan azt hiszik hogy a gonosz mágia pedig a fehér mágiával is lehet gonoszkodni így az nem igaz.
dubitus nevű felhasználó válasza:
Ugyanúgy, ahogy lehet gyilkos balta, lehet fekete mágia is...
Mi ez a baromság??? Gondolod, ha ez lehetséges lenne, akkor vezető politikusaink akár Orbán, akár Gyurcsány... MÉG életben lennének!
Legyen egy konkrét könyvaján ló (ajándék ló) is:
Czuki Dolfika: "Unatkozom, ezért titokban rugdoslak"
Bestiaseller. Ha sietsz, még jól megrázhatod, a kezét a sikeres ártó... áró ...áramom mondani: írónak.
A könyv
ÁRA: M.
Mérete: g-ikszforint.
"én hiszek valamilyen "sötét erőben", amit akár mágiának is nevezhetünk"
Valahogy tegyél rendet a fejedben először, főleg, ha a mágia iránt érdeklődsz (amiből NINCS fekete és fehér), mert összevissza beszélsz. Azt gondolod, a SÖTÉT ERŐ létezhetne a VILÁGOS ERŐ nélkül, és fordítva? Ha ezt is hiszed, miért pont a sötét érdekel? Sokat bántanak az isiben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!