Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ördögi könyveket találtam a...

Ördögi könyveket találtam a lányom szobájában! Mit tegyek? Nem így neveltük őt.

Figyelt kérdés
2017. márc. 6. 07:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
97%
Buta vagy, begyepesedett, bizalmatlan a saját gyerekeddel szemben (aki felnőtt), még kutakodsz is utána és valamiféle prófétának tartod magad, aki bezzeg jó úton jár, a lánnyal ellentétben. Nagyon beteg hozzáállás, a probléma a te készülékedben van. Irónia nélkül mondom: tart egy alapos önvizsgálatot és szükség esetén menj terápiára.
2017. márc. 6. 15:53
 22/34 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként van barátja a lányodnak? Ha ilyesmit olvas, lehet, hogy jól kijönnénk egymással.
2017. márc. 6. 16:03
 23/34 anonim ***** válasza:
64%

Mit tegyél?

Ha nem autimatikusan beszélni szeretnél vele, rosszul nevelted és magadat is.

2017. márc. 6. 17:02
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

"Kedves Kérdező -Adj a kezébe egy Bibliát

azt tanulmányozza

az én családomban nem lenne helye

amig erről nem mondana le ilyen baromságokról "

Pontosan ! Így nevelted, hogy ilyen sötét, gonosz dolgokban higyjen, mint átkozódás, feláldozás, rontás, varázslat? Valamiféle anyai apai ágon volt ilyen kuruzsló a családban? Sajnos lehet kívülről valami szekta hatása is. Nagyon kell ilyenektől félni. Csak drog ne legyen nála, akkor a tudatát teljesen beszippantják.

Itt olvashatsz hogyan ismerheted meg, ha szektás lett a gyermeked [link] veszélyes belépni minden szektába, mert nem engedik hogy kilépjen

A mágia, sátánizmus, okkuiltizmus mind rossz, negatív erők. Azok az emberek élnek ilyenekben, akiknek sólyos világfájdalmuk van. Elkeseredésük nagyon mély és azt akarják más is érezze a fájdalmuk. Azt hiszik erkölcsileg jobbak mindenkinél és ők jobban meg tudják ítélni mi a jó másoknak, ki kivel házasodjon, ki milyen atkot kapjon tőlük. Ez hosszabb távon személyiségtorzulást eredményez és antiszociálissá, gonosszá és paranoiássá tesz !

Az lenne a legjobb, ha nem ilyen ostoba, hiábavaló a társadalmi lejtőn lefelé vezető úton haladna a gyermeked. Mielőbb ki kell ebből nevelni míg nem késő. Inkább olvasson Bibliát, ha nagyon akar valamiben hinni. Az történelmi egyházak még semmi rosszat nem tettek, rontás helyett is ételt osztanak.

Ezt ímit leírtam MINDEN PSZICHOLÓGUS uyganígy elmondaná. Mind egyetértünk ebben. A lényeg, hogy bármiben higyjen a gyermek, de az jó legyen. Ne ilyen társadalomellenes kártevő szektafélékben.

Minden jót.

2017. márc. 6. 20:09
 25/34 anonim ***** válasza:
98%

"Az történelmi egyházak még semmi rosszat nem tettek, rontás helyett is ételt osztanak."

Húúú, mennyi sötétség. A pedofil, gyilkos katolikus egyháznak nevezett maffia, aki ételt oszt az adakozók és adófizetők pénzéből. De kedvesek! A saját pénzükből Audikat vesznek, meg qrváznak, de azért rendes emberek.

2017. márc. 6. 20:10
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

"Az történelmi egyházak még semmi rosszat nem tettek, rontás helyett is ételt osztanak. "

OMG! :-(

Keresztesháborúk, inkvizíció, vallási háborúk, eretnekek kínzása/megölése, pedofil botrányok, pénzért árult megváltás... soroljam még?

Hol oszt ételt egy történelmi egyház?

Mert rendszeresen ételt osztani én a krisnásokat, és Iványi Gábor egyházát látom.

A katolikusoktól ezt látom:

[link]

[link]

2017. márc. 6. 20:40
 27/34 anonim ***** válasza:
67%

Nana,azért álljunk meg.Itt az egyik válaszoló azt mondja,hogy a sátánizmus és egyéb dolgok ilyen borzalmas dolgok.

Először nézz utána,hogy mi is az amiről beszélsz.Te a divat sátánistákról meg a bolond kettyósokról beszélsz.Az igazi sátánisták tisztelik Istent(akármilyen hihetetlen).

Nekik van szabad akaratuk.Nem áldoznak kecskéket,meg nem fürdenek a szomszéd Magdi néni macskájának vérében.

Keress rá idióta,majd utána pampogj.

Kérdező:

Ilyen dolgokon ne aggódj,egyik dolog sem létezik!

Nem működik hidd el.Max a buksija fog vele játszani.

Ne hallgass az ilyen elvetemült vicsorgó fanatikusokra.Mind bolondok sajnos.

2017. márc. 6. 21:11
 28/34 anonim ***** válasza:
62%

26-osnak és asszem az előtte lévőnek teljesen igaza van.

Hány ártatlant égettek el,mert boszorkánynak meg egyebeknek hitték őket

Akasztottak felnyársaltak embereket.

Az ember Isten gyermeke nem ?Vagy ez hogy van ?

Akkor Isten teremtményeit öldöklik Isten teremtményei ?Kb?Mintha megölnéd a rokonokat nem ?

Ez miért nem bűn okostojások ?Felvágni meg megkínozni valakit (ártatlant)miért nem bűn ?

2017. márc. 6. 21:17
 29/34 anonim ***** válasza:
54%

"Kedves Kérdező -Adj a kezébe egy Bibliát

azt tanulmányozza

az én családomban nem lenne helye

amig erről nem mondana le ilyen baromságokról

hanem akkor az én döntésem az lenne

el is költözhet ha nem változik meg

ez tiszta szeretet , nefélj mert rájön hogy mit tesz"

Ha nem úgy gondolkozik, mint te, akkor dobd ki az utcára a saját lányodat! EZ TISZTA SZERETET, ILYEN ESETEKBEN A SZERETETET ÍGY KELL KINYILVÁNÍTANI, NE FÉLJ! A keresztényi szeretettől mentsen meg engem a teremtő...

2017. márc. 6. 21:54
 30/34 anonim ***** válasza:

Neveltétek egyáltalán?

Tanítani betűből s lehet, nevelni csak példamutatással. [mondá az ógörög bölcs]

Milyen példamutatás az, ha kutakodsz lányod holmijában?

A másik: addig nincs baj, ha csak megismerni akarja azt is, hogy elkerülhesse.

2017. márc. 7. 06:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!