Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ördögi könyveket találtam a...

Ördögi könyveket találtam a lányom szobájában! Mit tegyek? Nem így neveltük őt.

Figyelt kérdés
2017. márc. 6. 07:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
90%
Vagy nagyon buta vagy, vagy akkora troll, mint a Harry Potterben volt a pincében. Remélem, az utóbbi.
2017. márc. 6. 09:29
 12/34 anonim ***** válasza:
3%

Kedves Kérdező -Adj a kezébe egy Bibliát

azt tanulmányozza

az én családomban nem lenne helye

amig erről nem mondana le ilyen baromságokról

és vagy otthon van veled akkor segitessz te is ebben

a Biblia mindent leir

hanem akkor az én döntésem az lenne

el is költözhet ha nem változik meg

akkor elgondolkodik nefélj

Neveld meg a Lányod

ez tiszta szeretet , nefélj mert rájön hogy mit tesz

Minden ami Jézusról , Istenről , Az Angyalokról

szól az jó

------------------------------

ami rossz és gonosz ,az a sátán , és démonjai

ilyen az élet a Biblia is leirja

nincs se fehér se fekete mágia egy a kettő

ne mind beszéljetek félre

Aki nem Szent az nem mehet be Istenhez és Jézushoz a Mennyországba

ez fontos

2017. márc. 6. 09:59
 13/34 anonim ***** válasza:
80%
Köszönjük, 20%-os idióta! Úgy szólsz hozzá, hogy fogalmad sincs, miről van szó! Hülye szektás zombi!
2017. márc. 6. 10:04
 14/34 anonim ***** válasza:
91%

Na látom meg jött egy fanatikus is XD Igen te utolsó.

Semmi rossz sincs abban,ha valaki ilyeneket olvasgat.Én is olvasgattam ilyen dolgokat,mert érdekesek voltak.

+Te is beleolvastál,akkor most te is bűnhődni fogsz,mert beleolvastál a könyvekbe,ami olyan dolgokat ír le ami egyáltalán nem létezik ? XD

Gratulálok,látom te is és a kedves utolsó is vallási fanatikusok vagytok.

Ha hiszed,ha nem a mennyben 2 főre nem főznek(már ha van menny),ott max.konzerv lesz.

Nincs olyan ember a világon,aki nem követett el semmi az életében.Talán egy gyerekcsíny is számít ?

Ha lelök valamit az asztalról,már az is bűn ?Elvégre ha eltörte,és nem az övé volt,akkor ,,elvett" valamit a másiktól (ami ugyebár pótolható),nem ?

Ha hiszed,ha nem kérdező és utolsó,én az eddigi életemben egy nyamvadt Bibliát nem fogtam a kezemben.Templomba sem járok,misére meg mit tudom én mit szoktak tartani a templomba.

És akkor most mivan ?Pokolra kerülök ,vagy mi ? XD

Pont ezek miatt nem hiszek az ilyen dolgokban.Mert számomra hülyeség ez mind egy szálig.

Én úgy gondolom,annak idején kellett valami reménysugár az emberek számára,és ezért találták ki Istent,meg az egyéb dolgokat+utána a sötét meg gonosz dolgokat,elvégre a mesébe mindig kell egy fő gonosz nem ? ;)

Amúgy is egy kis mágia meg egyéb kamu dolog,mióta ördögi ?

Ezt nagyon túlreagáltad.Ráadásul 22 éves.Felnőtt nő,azt csinál amit akar.

Kidobni a lakásból meg végképp nem kell utolsó(vagy már fene tudja hányadik vagy).Ez borzasztó ötlet.

Nézz magadba egy kicsit.

Ha kidobod az is bűn nem ?Hmmm...?A saját gyerekedet kirakni az utcára,úgyhogy még tanul,pénz meg egyéb nélkül mi ?

Remélem nincs gyereked,ha meg van akkor meg sajnálom szegényt,hogy ilyen bolond szülője van.

Addig is kérdező:

Hagyd rá,majd leteszi a könyveket.

Egy rituálé nem abból áll,hogy csirke tetem itt,csontok ott,vér a kezén.Legalább olvass utána,mielőtt ilyeneket mondasz.

Miért nem beszélsz vele ?

2017. márc. 6. 10:17
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok

Utolsó előttinek szól az a pár mondat.

2017. márc. 6. 10:18
 16/34 anonim ***** válasza:
96%

"Nem felnőtt, ő még csak tanuló. "

Veled van a gond, nem a lányoddal.

2017. márc. 6. 10:25
 17/34 anonim ***** válasza:
71%

Megint 14-es vagyok

Lehet keverem a dolgokat,de Lucifer is gonosz a számodra?

Te biztos lemaradtál az alma osztásról igaz ?

Nem nagyon értek hozzá,de ha Ádám meg Éva,nem eszik az almából(amire Lucifer vette rá őket)akkor nem lenne szabad akaratunk ?

Ezen gondolkozz el egy picit utolsó előtti.

Persze te lemaradtál róla,ami kiderült az írásodból,szóval kis fanatikus,dédelgesd csak a hiteted :)

Ne értsen senki félre,tiszteletben tartom mások vallását,de az ilyen fanatikusokat gyűlölöm.

Na akkor itt jön pár kérdés a kérdezőnek és a többieknek :

Miért nem volt eredetileg szabad akaratunk ? :)

Miért teremtettek minket ?

Ha Lucifernek köszönhetjük a szabad akaratunkat,akkor miért tartják gonosznak őt ?

Felszabadított minket nem ?Akkor miért gyűlöljük ?

Na,ha nem kevertem össze nagyon a dolgokat,akkor ezek után mondd meg,hogy ki a gonosz !

Ha összekutyultam pár dolgot,akkor javítsatok ki.

A hibákból bőven lehet tanulni.

2017. márc. 6. 10:29
 18/34 anonim ***** válasza:
87%

"Nem így neveltük őt."

Ellenkezőleg! Éppen, hogy így neveltétek őt. Nyilván azért is tanul 22 éves korában - kora miatt feltehetően felsőfokú intézményben, és nem tizenharmadszorra járja a másodikat -, mert a vele született tudásvágyat nem korlátoztátok, ne adj' Isten még támogattátok is. Bíznod kellene a lányodban, hogy meg tudja ítélni, hogy amit olvas, az helyes, vagy helytelen. Lehet, hogy őt nem elégíti ki a magyarázat nélküli, elvakult tiltás, szüksége van a megértésre, hogy miért vessen, vagy ne vessen el dolgokat - ezért még olyat is elolvas esetleg, amit el fog vetni a végén, és felnőtt, nagykorú nőként ehhez joga is van. Vedd észre, hogy gyermeked felnőtt, és már nem korlátozhatod őt tetszésed szerint! Jobban jársz, ha a szeretet és bizalom határozza meg a viszonyotokat.

2017. márc. 6. 11:51
 19/34 anonim ***** válasza:
84%
22 éves, már megvan nevelve. Olyan lett, amilyen lett. Szeret olvasni, egészségére. Buta akkor lenne, ha nem olvasna olyat amiről tudni akar, csak azért, mert az emberek egy része szerint hülyeség. Az emberek egy része ugyis bunkó, meg hülyék is vannak. Nem kell korlátozni, az nem egészséges. Lehet h nem olyan lesz, mint amilyennek akarod, de olyan lesz amilyen akar és szeretni fog. Bizz benne, még nem lépett át semmilyen határt...
2017. márc. 6. 13:49
 20/34 anonim ***** válasza:
73%

Attól, hogy még tanul, már felnőtt.Van, aki 40 évesen tanul.Akkor az is gyerek?

A tükörmágiában semmi veszélyes nincs.Ezek még nem olyan rémes könyvek.

Azt gondolom, te nagyon szigorú lehetsz és bizalmatlan.Pont ez az, amivel felkelted az ellenkezését, kíváncsiságát azok iránt a dolgok iránt, amiket tiltanál.

2017. márc. 6. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!