Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Találtam pár csomag terhességi...

Találtam pár csomag terhességi tesztet a nővérem szobájában. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ma éppen kerestem a ruhámat, és belenyúltam az egyik fiókjába, ahol jó pár csomag terhességi tesztet találtam. Pont tegnap kért tőlem tampont, (mivel fogamzásgátlót szed, tudja pontosan, hogy mikor kell neki megjönnie) viszont ma nem viselkedett úgy, mintha meglenne neki... jelenleg van barátja. Át kutattam a szemetesét, de csak egy terhességi teszt csomagolását találtam... (amúgy 2 hónapja lett 16)

Elmondjam anyukámnak, az egész dolgot, vagy inkább maradjak csöndbe?

2018. júl. 7. 16:35
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha fogamzásgátlót szed (márpedig gondolom mindig pontosan beveszi), akkor nem terhes. Az ő dolga.
2018. júl. 7. 16:38
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én húgom lennél, és turkálnál a cuccaim között meg a szemetesemben, plusz még anyáéknak is beköpnél, úgy megvernélek hogy többet lábra se tudnál állni.
2018. júl. 7. 16:44
 3/33 A kérdező kommentje:
A fogamzás gátlót ugye a menzesz idejen nem lehet szedni. Ma kellett volna neki megjonnie, viszont ahogy latom nem jott meg neki, mivel olyankor nagyon gorcsol. +meg a terhessegi teszt is... ertem en, o dolga, de mi lesz ha tenyleg terhes, es nem mondja el? 16 eves...
2018. júl. 7. 16:44
 4/33 anonim ***** válasza:
84%
Akkor is, semmi közöd hozzá. Ne pofázz bele az életébe, nem vagy te besúgó. Neked hogy esne hogy ha majd neked is lesz pasid, és megtud rólad valamit rohan anyuciékhoz? Amúgy meg ilyen felfogással hány éves vagy 6-7?
2018. júl. 7. 16:46
 5/33 anonim ***** válasza:
Majd úgy is kiderül.
2018. júl. 7. 16:47
 6/33 A kérdező kommentje:

2. Valaszolo!

A noveremmel majdnem ugyan akkora a ruhameretunk, es elofordul hogy ossze keverjuk egymas ruhait. Kerdeztem tole, hogy nem-e latta a szoknyamat, mire o mondta, hogy nezzem meg a szekrenyeben. Amikor elkezdtem atnezni a szoknyait, ott talaltam a szekrenye legaljaban.

A szemetet azert neztem at, mert a terhessegi teszt csomagjabol hianyzott par darab.+ megkert hogy vigyem ki a szemetet, es amikor kivittem igyis-ugyis lattam.

+a noverem nem nagyon beszel anyukammal, es kepes elhalgatni ilyen dolgokat, es oriasi hulyeseget tud csinalni.

2018. júl. 7. 16:49
 7/33 A kérdező kommentje:
+ azt hiszem azert az anyamnak tudnia kellene arrol ha a noveremnek nem jott meg, es terhessegi teszteket vasarol.
2018. júl. 7. 16:51
 8/33 anonim ***** válasza:
88%
Huu kérdező, remélem majd a nővéred is ilyen lesz vele ha pasid lesz, állandóan rohanni fog beárulni mindenért. De utálom az ilyen kis spicliket, hála az égnek hogy az én testvérem nem ilyen kis besúgó.
2018. júl. 7. 16:52
 9/33 anonim ***** válasza:
69%

Egyébként sokaknak pont a fogamzásgátló miatt abbamaradnak a görcsök. Anno nálam is abbamaradt.

Egyébként több olyan nőt is ismerek, mivel fogamzásgátló melletti terhességnél sok esetben megmarad a vérzés (mivel ez nem menzesz), ezért minden hónapban tesztelnek, csak hogy nehogy későn derüljön ki egy esetleges terhesség.

De ne szólj bele, semmi közöd hozzá! Egyébként is illetlenség más cucca közt kutatni, pláne a szemetesében!

2018. júl. 7. 16:52
 10/33 anonim ***** válasza:
54%

Egy újabb bizonyítéka annak, h a barátot választjuk, a testvért, meg mellénk ba**ák.

Nyilván nem neked jelenti be, h megjött, nem jött meg. Főleg, ha ilyen vagy.. :/

2018. júl. 7. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!