Találtam pár csomag terhességi tesztet a nővérem szobájában. Mit csináljak?
Ma éppen kerestem a ruhámat, és belenyúltam az egyik fiókjába, ahol jó pár csomag terhességi tesztet találtam. Pont tegnap kért tőlem tampont, (mivel fogamzásgátlót szed, tudja pontosan, hogy mikor kell neki megjönnie) viszont ma nem viselkedett úgy, mintha meglenne neki... jelenleg van barátja. Át kutattam a szemetesét, de csak egy terhességi teszt csomagolását találtam... (amúgy 2 hónapja lett 16)
Elmondjam anyukámnak, az egész dolgot, vagy inkább maradjak csöndbe?
2. Valaszolo!
A noveremmel majdnem ugyan akkora a ruhameretunk, es elofordul hogy ossze keverjuk egymas ruhait. Kerdeztem tole, hogy nem-e latta a szoknyamat, mire o mondta, hogy nezzem meg a szekrenyeben. Amikor elkezdtem atnezni a szoknyait, ott talaltam a szekrenye legaljaban.
A szemetet azert neztem at, mert a terhessegi teszt csomagjabol hianyzott par darab.+ megkert hogy vigyem ki a szemetet, es amikor kivittem igyis-ugyis lattam.
+a noverem nem nagyon beszel anyukammal, es kepes elhalgatni ilyen dolgokat, es oriasi hulyeseget tud csinalni.
Egyébként sokaknak pont a fogamzásgátló miatt abbamaradnak a görcsök. Anno nálam is abbamaradt.
Egyébként több olyan nőt is ismerek, mivel fogamzásgátló melletti terhességnél sok esetben megmarad a vérzés (mivel ez nem menzesz), ezért minden hónapban tesztelnek, csak hogy nehogy későn derüljön ki egy esetleges terhesség.
De ne szólj bele, semmi közöd hozzá! Egyébként is illetlenség más cucca közt kutatni, pláne a szemetesében!
Egy újabb bizonyítéka annak, h a barátot választjuk, a testvért, meg mellénk ba**ák.
Nyilván nem neked jelenti be, h megjött, nem jött meg. Főleg, ha ilyen vagy.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!