Találtam pár csomag terhességi tesztet a nővérem szobájában. Mit csináljak?
Ma éppen kerestem a ruhámat, és belenyúltam az egyik fiókjába, ahol jó pár csomag terhességi tesztet találtam. Pont tegnap kért tőlem tampont, (mivel fogamzásgátlót szed, tudja pontosan, hogy mikor kell neki megjönnie) viszont ma nem viselkedett úgy, mintha meglenne neki... jelenleg van barátja. Át kutattam a szemetesét, de csak egy terhességi teszt csomagolását találtam... (amúgy 2 hónapja lett 16)
Elmondjam anyukámnak, az egész dolgot, vagy inkább maradjak csöndbe?
4. Valaszolo!
Amugy ikrek vagyunk, szoval en is 16 vagyok, nem 6-7 a te megfogalmazasod szerint. Azert szolitom noveremnek, mivel o szuletett elobb.
12.
Mert peldaul az anyank? Es o szerintem tobbet tud segiteni mint egy 16 eves aki bepanikol
Ne gondolkozz
Szólj
Ez nem játék
Edesanya vagyok!
Nagyon fiatal!
Ne foglalkozz semmivel, ezt tudni kell anyukatoknak.csak ugy tud segíteni!
15. valaszolo!
Koszonom, hogy vegre valaki megerti az aggodalmamat!
Emberek!
Most mondjam el, es "tegyem tonkre a testveri kapcsolatunk" es o nem b*ssza el az eletet 16 evesen egy gyerekkel, vagy ne szoljak, aztan kesobb kiderul, amikor mar tul keso, es szulhet meg,+ nevelhet egy gyereket? Amint emlitettem ALIG 2 HONAPJA MULT 16. A baratjaval pedig szinten 2 honapja vannak egyutt.
+ ma egy terhessegrol, es elvetelesrol szolo cikket olvasott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!