Találtam pár csomag terhességi tesztet a nővérem szobájában. Mit csináljak?
Ma éppen kerestem a ruhámat, és belenyúltam az egyik fiókjába, ahol jó pár csomag terhességi tesztet találtam. Pont tegnap kért tőlem tampont, (mivel fogamzásgátlót szed, tudja pontosan, hogy mikor kell neki megjönnie) viszont ma nem viselkedett úgy, mintha meglenne neki... jelenleg van barátja. Át kutattam a szemetesét, de csak egy terhességi teszt csomagolását találtam... (amúgy 2 hónapja lett 16)
Elmondjam anyukámnak, az egész dolgot, vagy inkább maradjak csöndbe?
De hogy tudná eltitkolni,hogy terhességi tesztet csinált?
Te vitted ki a szemetet,láttad,ezt hogy tudná letagadni?
Azt mondja,hogy nem az övé vagy mit?
Igenis,kérdezz rá!
Szülőknek ne szólj, max tesódat kérdezd meg.
Lehet csak alaptalanul parázott. Kezdő tablettásként volt, hogy én is teszteltem apróságok miatt. Fél napot késett, egyszer pár órával a megszokott idő után vettem be a bogyót. Csak arra kellett a teszt, hogy ne egyen az ideg.
Te komolyan képes vagy azt állítani, hogy szoros kapcsolat van köztetek?! Semmit nem tudsz biztosan,csak feltételezel! De azonnal szaladsz anyucihoz, hogy beköpd a testvéred. Olyan nem létezik, hogy neki mondod el, hogy igen, találtál tesztet es úgy véled késik is neki szóval ha baj van akkor mondja el hogy segíteni tudj?!Komolyan ilyen szuper testvérre vágyik mindenki, mint amilyen te vagy(szarkazmus). :)
A kérdésre válaszolva, előbb bizonyosodj meg arról, hogy tényleg terhes, és ha esetleg igen(ami nem valoszinu) akkor segíts neki TE!(az hogy bekopod NEM, nem segitseg).
Szerintem nem a te dolgod!!!
Úgy olvasd el, hogy én egy 2 gyerekes anyuka vagyok!
Nem a te felelősséged észre venni a terhességet, hanem anyàdé, apàdé!
Ha nekem ilyen testvérem lenne, mint te, tuti orrba vàgnàm! Ne legyél árulkodó!
Mint felnőtt, én is szedek tablettát és minimum 30 db gyorsteszt van a fürdőszobàba és havonta ellenőrzöm. Attól nem vagyok terhes, csak felelősség teljes!
Ha ő esetleg babàt vár, az a Ő dolga, nem a tiéd. Az ő felelelőssége és a szüleiteké.
A terhességek 90% nak vannak tünetei még abortusz hatàron belül!
De ha te tudod mikor kell neki mensizni, valószínűleg anyád is tudja...
De először a tesodat kérdezd meg, h mi van. Ha azt mondja h nem terhes, és mégis terhes, legalább a te lelkiismereted tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!