Gáz ha egyszerre 2 csomag éjszakai betétet,3 csomag normalt es egy doboz tampont veszek?
Annyit veszel,amennyit csak szeretnél,(illetve amennyire van pénzed:)).Én is több doboz tampont veszek meg egyszerre.
A menstruáció természetes dolog,egyáltalán nem ciki a tampon,betét nagy mennyiségű vásárlása sem.
Olyan jó hogy neked ez a világon a legnagyobb problémád. :)
Miért lenne gáz? Az eladónak mi köze van ahhoz mennyi betétet és tampont veszel? Szerinted érdekli?
Amúgy meg eltudsz menni 23.-án sőt még 24.-én is betétet venni és 27.-től már nyitva vannak a boltok.
Szia!
Én is a dm-ben szoktam ezeket a dolgokat venni. (Máshol se olcsóbb én úgy láttam.)
És egyáltalán nem gáz.
Én is mindig előtte jól betankolok, aztán nincs az hogy jaj elfogyott a betét vagy a tampon.
A pénztárosokat meg nem érdekli. Sok nő vesz ott ilyeneket.
14/L
Ha találkozol ismerőssel, akkor nincs mit tenni, utána biztos, hogy a te menstruációdról fog beszélni az egész város, nem a szomszéd néniéről, meg az osztálytársaidéról, meg a több száz (ezer?) szülőképes korú nőéről, akik a környezetedben laknak. Csakis a tiéd lesz porondon.
De most tényleg. Ne görcsölj már ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!