Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót! Most mi lesz? Milyen következményei lehetnek ennek?
Dienille 3X21-es fogamzásgátlót szedek.
Már a harmadik csomagnál tartok, szombat este kellet elkezdeni az új levelet, viszont hétfő este elfelejtettem bevenni és csak most jutott eszembe.
Most mit csináljak? Lehet ebből baj?
de mégis mi?
Ha az első héten felejtett el bevenni egy filmtablettát:
Mielőbb be kell venni a kimaradt adagot, még abban az esetben is, ha a késedelem hosszúsága miatt ekkor két filmtabletta bevétele szükséges. Ezt követően az előírt időpontokban kell szedni a készítményt, azonban 7 napon keresztül kiegészítő fogamzásgátló módszert (például óvszert) is kell alkalmazni. Ha a megelőző 7 napos időszakban közösülésre került sor, nem zárható ki a terhesség lehetősége. Ebben az esetben haladéktalanul értesítse kezelőorvosát.
most akkor ezek szerint vegyem be az elmulasztott adagot meg a mait?
Mivan b#zdmeg, nem tanultál általánosban értő-olvasást, vagy alapból ilyen sötét vagy, hogy nem tudsz értelmezni pár egyszerű magyar mondatot?
Az ilyeneknek betiltanám a szexet...
Ne rémíszd már magad. Én sokszor jártam így, ráadásul akkora bamba voltam, hogy nem is vettem észre, csak a végén, mikor már pársz szem maradt, hogy basszus én valamikor kihagytam egy szemet.
Így az utolsót már kidobtam, mert nem akartam a napokat kitolni.
Soha semmi baj nem történt az egy szemek miatt.
38/N
"Gyógyszer mellett estem teherbe" szöveg ilyen esetek miatt szokott előfordulni...Hogy lehet baj belőle? Ki tudja? lehet igen, lehet nem...
Ha terhes leszel akkor te is mentegetőzhetsz , hogy gyógyszer mellett estél teherbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!