Egy csomag dohányból (40G) kb hány szál cigi jön ki?
Miért nem azt használják sokan? Azt hallottam több kijön belőle, mint egy doboz cigiből.
De sokan mégis a dobozosat veszik.
Miért? Nem jön ki több belőle?
Mennyit tudnak csinálni belőle azok, akik cigit csinálnak?
Nekem egy hétig elég egy csomag, a dobozból meg jobb esetben két naponta venni kéne. Sokkal jobban ki lehet jönni belőle.
Nekem kék Golden Gate-em van, és rá van írva, hogy "Akár 70 szálhoz". Szerintem még annál is kicsivel több kijön.
1.vagyok:
Most bontom majd meg a kövi csomagot, és meg fogom számolni, mert én is kíváncsi vagyok:)
40 g-ból kb 80 szálnak kellene ki jönnie, ha minden cigit pontosan fél gramm dohánnyal töltesz meg. :P
sokan azért vesznek dobozosat, mert egyszerűbb illetve megszokás vgay megtehetik :P
Mi párommal nem rég váltottunk töltősre, mert olcsóbb, jóval olcsóbb. Ugyan azt a márkát szívjuk, mint eddig csak magunk töltjük. így most egy szál cigink:
12,15 ft ha dobozosat vennénk, akkor egy szál
40,52 ft-be kerülne.majdnem negyede :S
Akkor lehet, hogy valamit én csinálok rosszul, mert nekem 60 szálnál több sajna sosem jött ki:(( /40 grammos Primus Cherry Vanilla dohány/.
Biztos pazarolok:)
Azért írtam, hogy elvileg, ha minden szál pont fél grammosra sikerül, ki kellene jönnie 80 szálnak.
Párom is úgy meg szokta néha tömni azt a szerencsétlent, hogy hiába szívom csak az arcom horpad :P
Én meg inkább lazábbra hagyom :) szal nekem lehet a 90 szál is simán ki jönne :D
Ezért embertől függ, hogy mennyi is jön ki konkrétan egy 40 grammos dohányból..
Akkor lehet, hogy én is hasonlóan tömöm, mint a párod:)
De az én párom meg mindig azt mondogatja, hogy a nemcsak az égő papírt akarja szívni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!