Egy szál cigi naponta tényleg fertőtlenít?
Azt hallottam hogy igen, de ez igaz is? Én személy szerint hetente max 1 vagy 2 szálat szívok el, de akkor is csak azért mert a barátok is, csak ők valamennyire jobban űzik ezt a dolgot, úgy napi egy dobozzal kb ami szerintem eléggé rossz hatással van már a szervezetre.
Nem is vagyok rá szokva, régebben én is jobban cigiztem ez tény de jóval visszább fogtam már benne magam :)
13 éves koromban kezdtem és most 19/F vagyok (refluxal sajnos pár hónapja..)
"Azt hallottam hogy igen, de ez igaz is?"
Te most tényleg ilyen buta vagy, vagy csak poén?
A reflux ne feltetlen kotheto a dohanyzashoz
Az, hogy fertotlenitene, az egy bitang nagy arhasag!!
Alkoholnal van az a szi t, ahol jot is tesz a fogyasztas, de a cigi az a kategoria, ami ha hasznalod art, ha nem hasznalod akkor nem (csak passzivan..)
Szoval nem igaz
köszönöm :)
és ez az ivászattal kapcsolatos dolog hogy is van? segíthet a refluxomon?
Semmi olyan anyag nincs a cigarettában ami fertőtlenítő hatású lenne, max a füst.. mert ugye a füstölést szokás tartósításhoz használni de van különbség egy szál kolbász és a tüdőd között...
A válasz: nem, nem fertőtlenít.
Ne próbáld megideologizálni.
Egyszerűen tarts tőle távol magadat! Többet árt mint használ az tuti
A reflux nem mas, mint a gyomorszajad nem megfelelo zarodasa... emiatt surun bofogsz kaja utan, mert nem tudja visszatartani, es a savgoz kikezdheti a nyelocsovedet majd idovel
A refluxon max orvos segit, a pialas csak elfeledteti;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!