15 évesen meg mi a francnak akarsz cigizni, pláne ilyen k_rva drága cigit szívni?
2012. szept. 15. 22:12
2/11 anonim válasza:
Hát így nem tudom nézd meg mennyi kátrány van benne ha ilyen 3 körül akkor gyenge.
2012. szept. 15. 22:12
3/11 anonim válasza:
Igen, nagyon ártalmas lenne. De gondolom, ez nem érdekel...
2012. szept. 15. 22:20
4/11 anonim válasza:
Nagyon gyenge és ehhez még hozzájön, hogy egy része szegfűszeg.
Nem lenne ártalmas, de nagyon drága.
2012. szept. 15. 22:36
5/11 anonim válasza:
Először két naponta 1 szál
Majd jön a naponta 1 szál
Majd így így tovább míg már dobozszámra fogod szívni ha lesz rá elég pénzed :).
Dobd el a g*cibe
2012. szept. 15. 23:38
6/11 anonim válasza:
Nagyon erős. 1 mg nikotin van benne, szóval erősebb, mint a piros Marlboro. Csak nem érzed a szegfűszeg miatt. Én még a 0,3-as cigiket is erősebbnek érzem nála, de ez változó.
És igen, ártalmas.
2012. szept. 16. 13:47
7/11 locamotiv válasza:
ha 15 éves vagy és van pénzed ilyen kva drága cigire szépen rakd félre te fütyi :)
2012. szept. 17. 16:09
8/11 matyi435 válasza:
Szívjad öcsi mer az király :) Aki meg beszól az húzzon el a gránátba...mert megcsapom a picit. amúgy két napi egy szál nem ártalmas szinte egyáltalán !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. okt. 11. 19:44
9/11 GuitarrGuy válasza:
gondolom már nem nagyon alkalmas de azért leírom: nem szoktam annyira gyakran cigizni, ma vettünk haverommal egy dobozzal belőle. 10 1.0 10 a számok de nagyon gyenge amikor szívod :) ha megnyalod a szűrőjét ilyen édeskés íze van. ropog miközben szívod és ISTENI ÍZE VAN *-* én nem szívnám két naponta (ahhoz túl drága szerintem :S) de megéri az árát (ár-minőséget nézve, az egészségedet viszont nem :)) a legjobb cigi szerintem, de nem olyan hogy naponta/hetente veszel egy dobozzal, ahhoz túl drága :) szerintem add meg a módját és ne 2 naponta szívd :D nagyon jó cigi :D 14/F
2013. jún. 7. 19:48
10/11 ABORG válasza:
heti 4 szal olyan mint 1 dobzoz atlagba, mivel eltelik 3ev es mar 1 doboz lesz belole majd eltelik 6, azt napi 2 doboz annak az atlaga 1, majd meghalsz 20 ev mulva valami jo kis tudobajban es elotte erre a kerdesedre fogsz gondolni hogy milyen fa.sz is voltam hogy ilyen irreveláns kerdest tettem fel a gyakorikerdesekre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!