Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves lányom szobájában...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lányom szobájában óvszert találtam?!

Figyelt kérdés
Tegnap takarítottam a szobájában és az íróasztala fiókjában találtam egy doboz Masculan Sensitive óvszert.Hogy kérdezzek rá nála?Egyszerűen nem bírom felfogni hogy a 13 éves kislányom már nemi életet él.. 41/N

2020. ápr. 18. 08:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

Nem feltétlen kell egyből a legrosszabbra gondolni. Például megeshet hogy a barátnőjével/barátnőivel kíváncsi volt milyen és hülyülésből vettek egy dobozzal. Megvan nálam is a sztori hogy szereztem az első csomagot (semmi köze nem volt ahhoz amire mindenki gondolna), de ez nem jelenti azt hogy használtam is volna (mármint más személlyel, hisz hajtja az embert a kíváncsiság :) ).

13 évesen már nem úgy beszélnek egymással mint kisgyerekként, megy ám a káromkodás, a szexuális témák kibeszélése és a határok feszegetése ezerrel.

Neked is az az érdeked hogy egy jó bizalmi kapcsolatot építs ki, hogy érezze hogy tud fordulni hozzád és ilyen témákkal kapcsolatban is tud tanácsot kérni majd, úgyhogy semmiképp ne számonkérően vagy letámadóan beszélj vele.

2020. ápr. 18. 09:33
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
Nem akarok okoskodni, de amíg volt suli, lehet volt felvilágosítás, nem? Ott szoktak adni ha jól tudom óvszert.
2020. ápr. 18. 10:19
 13/30 Miss Endzsi ***** válasza:
24%
Hetedik én vesztette el szüzességét egy barátnőm, ez 10 éve volt.
2020. ápr. 18. 10:22
 14/30 Miss Endzsi ***** válasza:
91%
Hetedikben*
2020. ápr. 18. 10:24
 15/30 anonim ***** válasza:
77%
Valami oknál fogva kamunak érzem a kérdést. Amúgy se a tini párkapcsolatok kategória. Egy 41 éves nő miért tiniktől vár választ mit csináljon?
2020. ápr. 18. 10:33
 16/30 Tak válasza:
20%

Ha megtudja hogy kibeszélted a hátamögött(bármikor),akkor neked annyi.Örökre elveszted.Van saját akarata,nem pólyás.Ha befenyíted,a barátnőivel fog játszani,az sem fog tetszeni.Ha megszégyeníted,elveszted a bizalmát.

Én két dolog közül egyet tennék:vagy megmondanám neki,hogy megtaláltam nála az óvszert,és kidobtam(reakció:,ha kell kifizeted az árát ott és akkor).

Vagy megmondanám neki,ha gond lesz a szexuális játékaiból,akkor az orvosnak jelentési kötelezettsége van a hatóság felé,mert még kiskorú.Ez esetben nyilván neked is reszeltek.Egyébként lehet hogy csak játszani kell,lassan egy árban van egy zacskó lufival,csak ez még menő ebben a korban is.

2020. ápr. 18. 10:38
 17/30 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem biztos, hogy szexel. Mi is vettünk kíváncsiságból. Megnéztük milyen. Megtöltöttük vízzel, hogy mekkorára nyúlik 😁
2020. ápr. 18. 10:48
 18/30 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük a lányommal,elmesélte hogy a barátnőivel "játékból" vették hogy megnézhessék hogy hogyan néz ki egy óvszer a valóságban(mivel a felvilágosító órán csak képeket mutattak nekik)Megnyugodtam hogy még nem él nemi életet) Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
2020. ápr. 18. 11:17
 19/30 anonim válasza:
95%
Jó, hogy tudtál beszélni vele, viszont ezt ne hagyjátok abba! Hamár óvszer, mutasd is meg neki hogy kell helyesen felrakni (uborka, banán), meg beszéljetek a biztonságos szexről (pl. gumi nélkül nincs behatolás, stb.). A legfontosabb, hogy ne érezze semennyire leszidásnak, fenyegetésnek a dolgot. A lejobb, amit tehetsz, hogy biztosítod róla, hogy bármikor bármivel megkereshet. Neked meg sosem szabad ingerülten reagálnod, még akkor sem, ha olyat kérdez, amiről te sosem szerettél volna hallani.
2020. ápr. 18. 11:30
 20/30 anonim ***** válasza:
90%
Biztos naiv vagyok, de nekem az első gondolatom az volt, hogy kíváncsi volt, milyen is, és vett egy dobozzal .
2020. ápr. 18. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!