Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyuk ra a szuleinket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyuk ra a szuleinket hogy egyutt aludhassunk vegre?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok, baratom 17. holnap leszunk 600 naposak, tehat 1 eve 7 honapja es 18 napja boldogitjuk egymast. en depis voltam 7-8. osztalyban, aztan jott o. teljesen megvaltozott az eletem, osztaly legjobb tanuloja vagyok mar ket eve. nagyon jo hatassal van ram es mindennel jobban szeretjuk egymast. teljesen normalis kapcsolatunk lenne, ha a szuleim nem lennenek ennyire okoriak. kb 9 honapja egyuttvoltunk amikor megtortent az elso szex, azota barmikor lehetosegunk van lefekszunk egymassal. anyukamnak nem mertem elmondani hogy megtortent mert megfenyegetett minket hogy ha ilyen tortenik akkor automatikusan eltilt minket egymastol. nagyon nehezen engedte meg azt is hogy talalkozgassunk. azert is mindig beszol, hogy mi betakarozunk ha filmezunk nalam. es hogy mit kepzelunk hogy mi egy takaro alatt vagyunk.na a lenyeg, hogy karacsonykor is nalam volt, aztan beadtuk hogy nalam csinaljuk, amikor anyaek sem nyitnak be minden percben mert ok is filmeznek vagy valami. megtortent, aztan az ovszeres papirt a parnam ala rakta amikor ugye felhuzta. mi elmentunk a mamahoz es amikor hazaertunk akkor jobban megneztuk es kilogott a parna alol. aztan anya nagyon fura volt nem szolt hozzank es masnap szamonkert engem hogy ezt hogy kepzeltem. es o ezt mara mar elfogadta, aztmondta hogy nagyon vigyazzak magamra, ha teherbe esek akkor felejtsem el a szerelmem. mivel mar 17 eves ezert amint kezdhette a kreszt meg is csinalta, most vezet es elsosegelyre jar, nemsoka meglesz a jogsi plusz az autoja is mar megvan. persze akkor tobbet lehetunk egyutt. de mar meguntuk a “7es vonattal haza” dolgot, szoval megkertuk anyat hogy engedje meg hogy had aludjunk egyutt ha mar ugyis tudja milyen szinten van a kapcsolatunk. erre anya aztmondta hogy szo sem lehet rola. elegge osszevesztunk vele, mert nem birjuk felfogni, hogy anya elfogadta hogy mi lefekszunk egymassal (vagyis nem mondta hogy tilos csak hogy ne legyek terhes), viszont azt hogy egyutt aludjunk hogy sokkal konnyebb legyen mindenkinek azt ma nem engedi meg. (anyaek mar jo ideje futkosnak vele penteken szombaton allomasra mert tul messze van tolunk es van egy resz ahol egyaltalan nincs vilagitas szval muszaj autoval kivinni) es nagyon rossz ugy kikelni az agybol hogy mar majdnem bealszunk egyutt es hirtelen kopogtat apa hogy keszulodjunk mert elmegy a vonat. fogalmunk sincs mivel gyozhetnenk meg oket hogy vegre normalis kapcsolatunk legyen. korunkbelieknek van egy hetes kapcsolatuk de mar egyutt alszanak. mi meg mar lassan 2 eve szeretjuk egymast de nem lehet. nagyon unjuk mar ezt az egeszet. mit csinaljunk?
2020. márc. 4. 13:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg közösen elutazni valahova? Többet lenni pl nagyinál?

Aztán könnyebb, ha már tudják, hogy máshol is együtt aludtatok.

Ész érvekkel és komolyan leülve többre mentek, mint veszekedéssel. Nem szabad kijönni a sodrotokból. Ne azzal indokold, hogy osztályelsö vagy, hanem az idő mulásával, és "egyszer nekem is el kell kezdenem elszakadni az otthon melegétöl" stilusban.

2020. márc. 6. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!