Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meghivni szuleinket az eskuvore?

Meghivni szuleinket az eskuvore?

Figyelt kérdés

Sziasztok. :) Bocsi az ekezetek miatt, de nincsen magyar billentyum, remelem nem annyira zavaro.

Azert merult fel bennem ez a kerdes, mert a szuleimmel nagyon megromlott a kapcsolatunk. Roviden csak azert, mert baratom norveg es nem nagyon vannak oda a kulfoldiekert. Probaltam valtoztatni a helyzeten, de hiaba. 4 eve vagyunk egyutt, itt ismerkedtunk meg, mert baratom itt dolgozott ideiglenesen. Tavaly koltoztem ki hozza Norvegiaba. Eloszor a szuleinel eltunk, majd sikerult kulon koltoznunk. Most talaltam en is munkahelyet, ahol inkabb angolul kell tudnom, de nyelviskolaban tanulok norvegul is, amit mar akkor elkezdtem amikor 1 eve voltunk egyutt. Mar megyeget, valamint baratommal is norvegul beszelunk (angolul csak akkor ha szukseges) és anyanyelvi kornyezetben egesz hamar meg lehet ezt tanulni. Szoval lassan ugy erzem, hogy tudnek ennel komolyabb dolgokat is elvallalni.

Bocsi, kicsit kitertem. Szoval a lenyeg, hogy a fent amlitett dolog miatt nagyon megromlott a kapcsolatunk es nagyon ritkan beszelunk, amiota idekoltoztem.

Mar egy ideje tervezgetjuk a hazassagot, de fel even belul mindenkeppen megtartank. Csak szuleim nagyon vonogattak a szajukat, amikor megkerdeztem oket errol. Szoval valszeg nem jonnenek szivesen, de ennek mar jopar honapja. Nem hiszem, hogy azota valtozott-e a velemenyuk, de azert jo lenne, ha el tudnanak jonni es tudnank a kapcsolatunkon javitani, mert erre ilyen tavolsagon jobb alkalmat nem tudnek talalni.

Szoval valahogy szeretnem, ha jonnenek, pedig legbelul tudom, hogy nemet mondananak. Annyira rosszul esik, hogy ennyire megromlott a kapcsolatunk es szeretnek ezen valahogy javitani is.

2016. szept. 16. 17:44
 1/9 A kérdező kommentje:
Hoppa bocsi, elirtam a kerdesem *a szuleimet
2016. szept. 16. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Egyszerű, hívd meg a szüleidet, és majd ők eldöntik, hogy el akarnak-e menni, vagy sem. Ezzel nem lesz benned az, hogy mi lett volna, ha... Ez legyen az Ő döntésük, és nem a te filózásod végeredménye. Az is lehet, hogy nem mennek el, de az is lehet, hogy ha nem is tetszik nekik a helyzet, de azért a gyermekük vagy és elmennek. Ez nem a döntésed, hanem az ővéké kellene hogy legyen.
2016. szept. 16. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha nem parádéznának akkor hívd meg. Vagy elmennek vagy nem. Ha balhéznának akkor ne hívd meg.
2016. szept. 16. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen hivd meg öket! Esetleg az utazás költségeibe is beszállhattok (anyagi helyzetük függvényében). Ha nem akarnak menni akkor nem mennek, könyörögni ne könyörögj nekik, de feltétlenül hivd meg öket.
2016. szept. 16. 18:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hivd meg oket. Elobb utobb elfogjak fogadni, de ha megsem akkoris fajo pont marad szamukra hogy a "kislanyuk eskuvojen nem voltak..." plusz meg ez megnagyobb feszultseget okozna.
2016. szept. 16. 18:29
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

Bármilyen is a viszonyotok, a szülőket illik megívni. Ők döntik majd el, mennek, vagy maradnak.

Nekem is angol a billentyűzetem, de tiszteletből a fórumozók iránt egy mozdulattal magyarra váltottam át.

2016. szept. 16. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy ezek az előttem szólókkal! Mindenképpen hívd meg őket! Ha nem hívod meg őket, talán rosszul fog nekik esni és rontasz a kapcsolatotokon. Ha meghívod őket, megadod nekik a tiszteletet, az már az ő dolguk hogy elmennek vagy nem. 😊
2016. szept. 17. 06:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Hivd meg esetleg írd hozæ ha bírjátok anyagilag hogy áljátok az utazás költségeit.igy már tényleg csak rajtuk mulik.
2016. szept. 17. 10:14
 9/9 anonim ***** válasza:
A tobbiekkel ertek egyet... off: am hogy lehet angol billenzyuzetet egy mozdulattal magyara valtani? Nekem is jol jonne :)
2017. jan. 29. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!