Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eskuvore ajandek de mi?...

Eskuvore ajandek de mi? Hivatalosak voltunk eskuvore, de nem tudtunk elmenni.

Figyelt kérdés

Mit vihetnenk max 5000 Ft. Ne legyen kaveskeszlet vagy ilyenalami vami a haztartasba kell mert mindenuk megvan es nem is ismerem az izleset sem.

Kolleagnom, de meg csak 2 honapja van nalunk es nem igazan beszelgettem vele sokat.

2010. aug. 19. 16:34
 1/7 anonim válasza:
0%
Esetleg szolhatsz neki ha kell veni valamit uditot ,aprosutemenyt es beleteheted a koltekezesbe!!!
2010. aug. 19. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
En a helyedben kottetnek egy gyonyoru csokrot es kisebb cimletekben bele a penzt. Azzal jobban jar, minthogy vesztek nekik valamit, amire nincs szukseguk vagy nem tetszik es csak porfogo lesz. Vagy lehet ajandekutalvanyt is adni, nem kell feltetlenul ajandekot es akkor arra kolti, ami neki tetszik. Szerintem a penz jobb, ha mar ugyis be vannak rendezkedve. Igy nagyon nehez olyat adni, aminek tenyleg hasznat veszik. Az embernek meg mar elege van a kepkeretekbol meg az apro mutyurokbol, mert alt. azt szoktak venni, ha nem tudjak, hogy mire lenne szukseg.
2010. aug. 19. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:

könyutalvány

mozijegy utalvány

2010. aug. 19. 17:00
 4/7 yuda ***** válasza:
Egyszer vettem egy ovális,de magas fonott kosarat és mindenféle kapható gyümölccsel telepakoltam és virág boltban becsomagoltattam.
2010. aug. 19. 17:32
 5/7 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de most volt júniusban az esküvőnk párommal. Mozijegy meg könyv kupon, meg gyümölcs kosár. Hát nem tudom én néztem volna mint hal a szatyorba, ha ilyet kaptunk volna. A legjobb ilyenkor szerintem az összeget odaadod. 45 fős esküvőnk került 1.4 millióba és nem volt semmi nagy extra benne. Most nyögjük majd a hitelt 3 évig. :D Szerintem a kolléganődék is ilyen cipőbe járhatnak. Jobb szerintem odaadni az összeget egy borítékba, rákötni egy pár száz forintos kisbabára. Vagy, aranyos képeslappal odaadni. A képeslap úgy is bekerül a fotóalbumba. Emlék megmarad.
2010. aug. 25. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
előttem lévőnek igaza van ;)
2010. aug. 25. 11:39
 7/7 A kérdező kommentje:
5000 Ft-ot nem szertetnek oda adni, mert az azert eleg keves, es meghivtak magukhoz is, inkabb valami ajandek kellene, tudom, hogy a penz jobb lenne, de tobbet sajnos nem tudok adni, mert nincs ahonnan.
2010. aug. 25. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!