Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyuk ra a szuleinket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyuk ra a szuleinket hogy egyutt aludhassunk vegre?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok, baratom 17. holnap leszunk 600 naposak, tehat 1 eve 7 honapja es 18 napja boldogitjuk egymast. en depis voltam 7-8. osztalyban, aztan jott o. teljesen megvaltozott az eletem, osztaly legjobb tanuloja vagyok mar ket eve. nagyon jo hatassal van ram es mindennel jobban szeretjuk egymast. teljesen normalis kapcsolatunk lenne, ha a szuleim nem lennenek ennyire okoriak. kb 9 honapja egyuttvoltunk amikor megtortent az elso szex, azota barmikor lehetosegunk van lefekszunk egymassal. anyukamnak nem mertem elmondani hogy megtortent mert megfenyegetett minket hogy ha ilyen tortenik akkor automatikusan eltilt minket egymastol. nagyon nehezen engedte meg azt is hogy talalkozgassunk. azert is mindig beszol, hogy mi betakarozunk ha filmezunk nalam. es hogy mit kepzelunk hogy mi egy takaro alatt vagyunk.na a lenyeg, hogy karacsonykor is nalam volt, aztan beadtuk hogy nalam csinaljuk, amikor anyaek sem nyitnak be minden percben mert ok is filmeznek vagy valami. megtortent, aztan az ovszeres papirt a parnam ala rakta amikor ugye felhuzta. mi elmentunk a mamahoz es amikor hazaertunk akkor jobban megneztuk es kilogott a parna alol. aztan anya nagyon fura volt nem szolt hozzank es masnap szamonkert engem hogy ezt hogy kepzeltem. es o ezt mara mar elfogadta, aztmondta hogy nagyon vigyazzak magamra, ha teherbe esek akkor felejtsem el a szerelmem. mivel mar 17 eves ezert amint kezdhette a kreszt meg is csinalta, most vezet es elsosegelyre jar, nemsoka meglesz a jogsi plusz az autoja is mar megvan. persze akkor tobbet lehetunk egyutt. de mar meguntuk a “7es vonattal haza” dolgot, szoval megkertuk anyat hogy engedje meg hogy had aludjunk egyutt ha mar ugyis tudja milyen szinten van a kapcsolatunk. erre anya aztmondta hogy szo sem lehet rola. elegge osszevesztunk vele, mert nem birjuk felfogni, hogy anya elfogadta hogy mi lefekszunk egymassal (vagyis nem mondta hogy tilos csak hogy ne legyek terhes), viszont azt hogy egyutt aludjunk hogy sokkal konnyebb legyen mindenkinek azt ma nem engedi meg. (anyaek mar jo ideje futkosnak vele penteken szombaton allomasra mert tul messze van tolunk es van egy resz ahol egyaltalan nincs vilagitas szval muszaj autoval kivinni) es nagyon rossz ugy kikelni az agybol hogy mar majdnem bealszunk egyutt es hirtelen kopogtat apa hogy keszulodjunk mert elmegy a vonat. fogalmunk sincs mivel gyozhetnenk meg oket hogy vegre normalis kapcsolatunk legyen. korunkbelieknek van egy hetes kapcsolatuk de mar egyutt alszanak. mi meg mar lassan 2 eve szeretjuk egymast de nem lehet. nagyon unjuk mar ezt az egeszet. mit csinaljunk?
2020. márc. 4. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%

Szüleid helyében én sem engedném meg hogy együtt aludjatok,aztán a barátodat kerülgesse apád anyád a fürdöszobában,konyhában, sok helyen már a lány barátja szerint is kell fözni mert a kisfiú akivel együtt alszik sok mindent nem szeret STB

Hát ez nem normális,a szüleid nem kell hogy a barátodat is eltartsák,kezdjetek majd pár év múlva barátoddal közös életet,ha ér valamit a kapcsolat akkor még meg lesz.

2020. márc. 4. 13:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem eltartani akar senki senkit. szimplan szeretnenk egyutt aludni, es anyaek sem azon akadtak ki hogy enne nalunk a parom vagy hogy furodne, hanem hogy en teherbe esek es nem ertem a logikajukat hogy ha lefekudhetunk akkor egyuttalvasnal miert lennek terhes😂 unalmas ez a futkosas. mint az ovodasok.
2020. márc. 4. 13:54
 3/11 Lazy Lover ***** válasza:
38%
Sajnos sehogy sem ostobák a szüleid de nagyon
2020. márc. 4. 14:07
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Kicsit zavaros :) Ha 1 éve és két hónapja vagytok együtt, akkor hogy vagy két éve a legjobb tanuló az ő hatására? :D

Na mindegy.

A lényeg, hogy nem kell együtt aludni, ha nem engedik, nem kell erőltetni. Sokaknak fura ez. Nem a szex miatt, mert azt nyilván meg lehet oldani máskor is.

Eljön majd mindennek az ideje. Ennek a korszaknak ez a szépsége, találkozgattok, randizgattok. De nem vagytok úgy együtt, mint egy felnőtt. Nem kell úgy együtt élni, mint a felnőttek. Ha most akarsz rögtön mindent megélni, akkor meg fogod unni, mire idősebb leszel. Iskolás gyerekek vagytok. Együtt jártok. Nem együtt éltek.

2020. márc. 4. 14:11
 5/11 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam. masodik eve hogy egyuttvagyunk. 2018 nyaran jottunk ossze es a 9et ugy kezdtem hogy egyuttvoltunk. azota tartom a jo atlagom
2020. márc. 4. 14:15
 6/11 A kérdező kommentje:
ahhh es ujra rosszul fogalmaztam. nagyon almos vagyok. tehat. ez a masodik ev hogy osztalyelso vagyok. nincs meg teljesen az a ket ev😪
2020. márc. 4. 14:19
 7/11 October15 ***** válasza:
39%

Tök m1, értjük. :D

Az a baj ezzel a kérdéssel, hogy kb a, "hogy gyözz meg egy fideszest arról, hogy Orbán hazudik" kategória. :D

Amúgy én kapásból ezt a fenyegetőzést nem értem szüleid részéről... effektíve elmondták, hogy ha lefekszetek egymással akkor kalap-kabát, ehhez képest semmi, aztán azt hogy ha terhes leszel... :D Alig várom, hogy terhes legyél, kíváncsi vagyok mi lesz a következő vörös vonal ammit ha átléptek akkor majd húz egy másikat. XD XD XD

Kellőképpen nagy szívás de így a leírtak alapján kétlem, hogy felfognák bárhogy is magyarázod el nekik. Amúgy kérdezted már tőlük, hogy mégis miért zavarná őket az ha ott aludhatna nálatok? Mármint azért azt csak nem gondolják, hogy este 7 előtt nem lehet szexelni úgyhogy nincs gáz. XD

2020. márc. 4. 15:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7/7

Tudod van a mondás, a f@s4 nappal is feláll 😂😂😂

Szuleiddel beszéld meg, szeretitek egymást, jól tanulsz.

Nem megy a tanulás rovására, védekeztek.

Jól megvagytok, és szeretnétek több időt együtt tölteni.

2020. márc. 4. 15:46
 9/11 October15 ***** válasza:
16%
8.: Meg az is, hogy a munka nem fsz, állhat napokig.
2020. márc. 4. 16:15
 10/11 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat❤️ kicsit varok hogy anya megenyhuljon, aztan ujra beszelek vele errol. vegulis jogsi mellett nem fogunk ovisat jatszani. ha este 11kor megy haza akkor este 11kor megy haza. vagy en jovok haza keson tole. ennyit nem foszthatnak meg tolunk. hetvegente vagyunk egyutt pentek szombat mivel van koztunk 15km es nem egy suliba jarunk. meg csak nem is egy varosba. szoval szivas az egesz.
2020. márc. 4. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!