Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lécci mondjátok hogy nem csak nekem ilyen unalmas az életem hogy nem történik velem semmi és minden fiú nagyívben elkerül?
Én nem bánom, hogy unalmas az életem. Nyugiban vagyok, és jut bőven időm Red Alert 2-re is!
"Kirov reporting..."
16 éves vagy, fiuk után koslatsz és iszogatsz, szerinted igy őszinte szerető fiú ki szeretne veled lenni? Ha tudnám hogy elfogadó vagy és hasonlítasz rám, és nem írtad volna le magad egyből egy tipikus mai lánynak, én szivesen foglalkoztam volna veled, mert sok emberrel ellentétbe nekem nem a külső a lényeg, de ha egyből kiírod hogy ennyi idősen iszogatsz és esélyes kínosan vágysz egy fiúra csak mert neked még 16 évesen nem volt a csitri 14 éveseknek meg már igen, így ne várj sokat, max pár nyomulós privátot aminek majd talán bedőlsz.. Nem sértegetni akarlak vagy ilyesmi, mert engem is elkerülnek még itt interneten keresztül is, és velem sem történik pár sorozaton és zenén kívűl SEMMI, de sajnos a korunbeliek többsége egyforma, és ha ilyen leírással kezdesz, sok dolgot meg lehet ítélni Sajnos. Kíváncsi vagyok mit válaszolsz
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!