Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjatok mar meg fiuk, miert van igy?
Mert sok a bunkó csaj.
A másik hogy esetleg elutasít. Így meg jobb nem is oda menni...
Nekem is tetszik egy lány, egy suliba járunk, csak mindig amikor arra gondolok, kelleni vele beszélni, valahogy eszembe jut, hogy nem vagyok egy túl ideális ember, még beszélgetés erejére sem mivel kövér vagyok, így inkább elütöm máshogy a kedvem, mindez már 2 éve, ötödévre is azért mentem vissza, hogy lássam a lányt és meg merjem szólítani. Szóval nálam ezért van így.. csak nézem suli után meg csak arra gondolok, hogy ha 2 éve tetszik akkor lazán mehettem volna sportolni, fogyni, hogy ne legyek ennyire gyomorforgató. Aztán estére elfogadom a helyzetem és a lustaságom, majd reggel kezdődik elölről.
20/F
Mert nagyon rossz érzés felsülni, megszégyenülni azzal, hogy a barátnők előtt próbálkozunk vagy ha a lány méltatlan módon átgázol rajtunk. Egyedül pedig mikor is lehet lányokat találni?
Neten meg nem túl személyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!