Vannak még " igazi " Rockerek?
"Igazi" rockerségről beszélsz, de úgy látszik eléggé szűk látókörű (vagy szimplán tájékozatlan) vagy ebben a témában. Az általad felsorolt "igazi" rockelőadók a kisunokái a valódi rockzenének. Ráadásul nem is egy kategória. Míg az AC/DC és a Guns n Roses két kiemelkedő, jellegzetes, és színvonalas együttes, addig az Ossian és társai átlagos, "semmiextra", sokszor elég kommersz giccsek.
Túllépve a rock ősatyjain, Elvis Presyleyn, és a Beatlesen, csak neked, csak itt, csak most, néhány az első, úgymond "zúzós" rock-követek közül: Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple...és hogy magyart is említsünk: Omega, LGT...
...Ha minképp "igazit" akarunk megnevezni. Aminek amúgy nincs értelme, de az már más tészta.
"nem akarok semmilyen vitát kiváltani, de én azokra céloztam, akik csak a fent említett bandákat hallgatják és már hatalmas Rockerek/MetalHeadek és bárhogy nézem ez sértő azoknak, akik tényleg azok. Szóval erről ennyit"
Te most semmit nem értettél meg abból amit írtam, vagy de és annak ellenére tartod magad ahhoz, amit fentebb már leírtál? Csak mert ha utóbbi, szívesen meghallgatnék egy ellenvéleményt...
A BJ glam metalt játszik, akárcsak a Crüe.
A kérdező szerintem nincs annyi idős.
Engem csak az zavar, hogy azok nagy részek, akiket a fent említetteket fognak meg, arra sem veszik a fáradtságot, hogy a régebben alakult és nagy sikereket elért együtteseknek is utánna olvassanak, vagy belehalgasaanak a zenejükbe ( legalábbis a személyes tapasztalatom ez.)
Amit egyébként én már rég megtettem és hallgatom is őket, mint írtam. Imádom pl Alice Coopert is, tetszik a stílusa, vagy Ronnie James Dio hangját, vagy az Iron Maident ( mert azt sem említettem eddig és simán azt hittétek ezeket a bandákat, amiket írtatok hírből sem ismerem, mert nem hoztam fel példaként. Pedig nagyon szeretem mind )
Viszont sokszor találkoztam olyannal, aki azt mondta Rocker és az AA a kedvenc bandája például. ( ezzel alapjáraton semmi bajom ), viszont amikor régebben alakult és akár nagy sikereket elért együttesekről kérdeztem,azt sem tudta miről beszélek.
Egyébként szeretem magát a Glam Metalt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!