Szerintetek a Metallica nem túlértékelt?
Figyelt kérdés
Szerintem a Slayer és a Megadeth sokkal nagyobb elismerést érdemelne a 'talicskánál.2017. júl. 9. 18:00
41/42 anonim válasza:
"Ők találták fel a thrash metalt"
Szerintem, meg a Slayer találta fel. A Metallica soha nem volt metal, szerintem köze nincs a műfajhoz, inkább mondanám alternatív/progresszív zenét játszó zenekarnak, de, hogy metal lenne? Ne vicceljünk már, ahhoz nagyon gyenge zenét játszanak, hogy annak lehessen kategorizálni. A Slayer ízig-vérig metal, igen, ők olyan zenét játszottak mindig is, ami az arcát tépte le a hallgatónak, ezt a Metallica sosem tudta, még csak bólogatni sem lehet rá, egyáltalán nem mozgatja meg az embert, olyan élettelen a zenéjük.
42/42 anonim válasza:
Metallica addig volt jó csak, amíg Dave Mustaine zenéit lopkodták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!