Metallica, Guns N’ Roses, vagy Nirvana?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem annyira összehasonlíthatóak, de ti melyiket szeretitek a legjobban és legkevésbé és miért?2017. máj. 18. 21:01
1/33 anonim válasza:
A Nirvanat imadom, a GnRt is szerettem régen, de mostanában nem hallgattam. A Metallicat sose szerettem.
4/33 anonim válasza:
* A miértre a válasz, a dalaikban több az érzelem számomra, valahogy, hangulatuk van. :D
5/33 Waff válasza:
Guns... De csak a klasszikus Guns...
Olyan dalokkal, melyekben egyszerűen tökéletes a szöveg és a zene, mindez tökéletes kapocsban egymással.
6/33 anonim válasza:
Nirvana.
A Nirvana elvont zeneisege jobban megfog, mint a Guns, vagy a Metallica zeneje.
7/33 anonim válasza:
Lehetőleg mind a három 😀 nem tudok választani
8/33 anonim válasza:
Nirvana, középiskolás éveim meghatározó zenekara. Érdekes, hogy a Metallicát és a Guns-t pont ki nem állhatom.
9/33 anonim válasza:
Túlértékelt bandák.A Metallica meg a Nirvana ilyen '3 slágeres/Van jó daluk is' bandák.A GnR egy merénylet a jó ízlés ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!