Mennyire gáz ez így? Szeretem a pop-punk, rock, punk-rock stb zenét mint például a.
Nem. Mért lenne gáz. Ne ne mások elvárásainak akarj megfelelni, hanem saját magadnak. :)
Csak úgy megsúgom, hogy a legjobb barátnőm telefonjában a metál zenék és a Disney betétdalok tökéletesen megférnek egymás mellett. :)
megnyugodhatsz, egy grammal nem tucatabb a One Direction mint a Sleeping With Sirens vagy a BMTH
nem egy nyugati kiadó (rise records, sumerian records, epitaph records, fearless records) 2000 - 2010 között megállás nélkül ontotta magából az ilyen metalcore/"post-hardcore"/deathcore csodákat, úgyhogy még azt is megmerném kockáztatni, hogy 1D féle bandából sokkal kevesebb van, mint amennyi ilyen vasalthajú scene gyerekekből volt a myspace korszak idején
"Hát...ha neked egy nirvana és egy one direction KB ugyan az, akkor ott gondok vannak szerintem..."
szerintem a hármas válaszoló olyan szempontokat vehetet figyelembe, mint a dalszerkezetek, komplexitás, akkord-szerkezetek, stb
nyilván az utóbbi 25 év populáris könnyűzenéinek palettáján viszonylag nagyon távol vannak, de ha általánosságban nézzük a zenét és inkább zeneelméleti mint kulturális szempontból, akkor szerintem azért nem nevezhető annyira szélsőségesnek a nézőpontja
Én is bírom a hasonló zenéket (emo, post hardcore, metalcore) és mikor először hallottam a What makes you beautiful-t valahol háttérzeneként, azt gondoltam magamban, micsoda jó pop-punk szám, kik ezek? :)
Aztán ledöbbentem hogy ez egy új boyband volt. De attól még jó. Nem sok számukat ismerek, de a mai felhozatalhoz képest egyáltalán nem rossz szerintem. Anno a Westlife meg a Five volt hasonló. Az Uptown Girlt-t pl faszán feldolgozták.
Amúgy meg a Lostprophets is az egyik nagy kedvencem még most is, az sokkal gázabb manapság, ha megnyugtat :)
Ja és lassan 30 éves férfiként kellett rájöjjek úgy kb 2 éve hogy imádom az emo zenéket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!