Milyen dalokat/bandákat ajánlotok?
Sleeping With Sirens
Falling In Reverse
Pierce The Veil
Hollywood Unidead
My Chemical Romance
Paramore
Muse
Black Veil Brides
Asking Alexandria
Avenged Sevenfold
All Time Low
Maroon 5
Slipknot
Foo Fighters-nek nagyon sok jó száma van még a Pretenderen kívül (mondom, úgy, hogy nekem is ez a kedvenc FF dalom), nekem pl. az egész Wasting Light album kedvencem, nincs rajta olyan szám amit ne szeretnék. Bár az elötte lévő, viszonylag frissebb albumokon (pl. Echoes..., In Your Honor, One By One) is találsz jó számokat, bónusz dalokat, pl: Rope, Come Alive, Home, Best of You, Disenchanted Lullaby, Still, stb.
A Nirvana-nak vannak jobb számai is, mint a Smells Like Teen Spirit, specielle a személyes kedvencem, a Heart-Shaped Box, vagy éppen a Love Buzz.
Ha szereted a Foo Fighterst, akkor lehet, hogy a Sound City Players-t, a Them Crooked Vultures-t és a Queens of the Stone Age-et is szeretni fogod. Egy próbát megér. :)
Ha Nirvana, akkor Grunge. Ha Grunge, akkor Alice In Chains és Hole (már ha nem tart vissza az, hogy a Hole lány banda).
Egyéb bandák/előadók, amiket szívesen ajánlok:
Arctic Monkeys
Black Sabbath
KoRn
Marilyn Manson
Ozzy Osbourne
Red Hot Chili Peppers
The Pretty Reckless
The White Stripes
Wolfmother
De ez az én véleményem/ízlésem, mindenkinek más jön be jobban.
Jó keresgélést, zene hallgatást! :D
Paramore, Black Veil Brides
Avril Lavigne - Bad Reputation, He Wasn't, Take Me Away
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!