Tudtok ajánlani rock bandákat? (kritériumok lent)
Szeretnék már új bandákkal is megismerkedni a rock stíluson belül, mert amiket eddig szerettem, annyira meguntam már, hogy letöröltem az összeset a telefonomról, és kínomban már FM rádiót hallgattam suliba menet XD (öhm ciki, de most na:D)
szóval valami olyanra gondoltam, ami nem túl "zúzós" nincs benne az a tipikus hörgés (lehet benne, de ne az egész szám alatt ezt lehessen hallani), ha lehet még létező banda legyen, és FÉRFI! (nem szeretem a női előadókat) (lehet kis pop-os beütése is..) és a legfontosabb, hogy legyen jó!:)
amiket ismerek és szeretek/tem:
PapaRoach, Sum41, TDG, Hollywood Undead(nem igazán ide tartozik, de imádom), All-American Rejects, Skillet (túl sokat nem hallgattam, de amit hallottam tőlük az jó volt:)
egy két másik van még, amiről csak szóban hallottam, vagy nem is igazán tetszik.:/
A választ előre is köszi!:)
Nickelback
Black Veil Brides
Avanged Sevenfold
Asking Alexandria
Motionless in White
Fall Out Boy
Linkin Park
My Chemical Romance
A Hollywood Undead is közéjük tartozik valamilyen szinten, mert rap-rock banda.
Bring me the horizon- főleg a Sempiternal album
Black Veil Brides
Thousand Foot Krutch
Breathe Carolina
Escape the fate
Pierce the veil
És a Skilletnek az újabb számait bátran merem ajánlani, egészen a Collide, vagy a Comatose albumtól a Rise-ig :)
nem úgy konkrétan, hogy meguntam :) imádom őket a mai napig, csak mostanában eléggé szar volt a kedvem pár dolog miatt, és vágytam egy kis frissességre :)
a többieknek nagyon köszi!:)
30 Seconds To Mars
Billy Talent
Sleeping With Sirens
Falling In Reverse
Fall Out Boy
Green Day
Bullet For My Valentine
Trivium
Metallica
Ozzy
Guns n roses
Black sabbath
Leander rising
Slipknot
Auróra
Tankcsapda
Pokolgép
Alvin és a mókusok
Immortal
Ossian
Kreator
Kalapács
Bullet for my valentine
Ha kell még szólj
Nagyon köszi!!:)
szerintem elég lesz, de ha gondolod még, akkor nyugodtan írhatsz!:)
amúgy most nagyon megszerettem a Skillet-et :D
Sixx Am
Simple Plan
U2
The Rasmus
30 Seconds To Mars
Papa Roach
Panic!At The Disco
Muse
Billy Talent
Daughtry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!