Mi a közös a Metallica-ban és az Ossian-ban?
Nem hallgatok magyar metal-t mert nekem nem annyira tetszik.
De,(gondolom a Metallica-s ízlésem miatt)megtetszett az Ossian.
Mindkettő zenekar, mindkettőben férfiak zenélnek, mindegyikre jellemző a heavy metal, és mindkettő a 90es évek előtt alakult.
Az, hogy Te nem hallgatsz magyar metalt, és mégis megtetszett az Ossian - ami elég nagy ellentmondás -, az nem azért van, mert bármiféle misztikus kapcsolat lenen az ossiann és a metallica között. Így alakult, bum, kész, pont.
Mondd, hány éves vagy, hogy még nem tanultad meg, hogy teljesen felesleges zenei ízlésről vitatkozni?
Nekem a Ride/Master/Justice albumok jönnek be a 'tallicától, itt még egészen más stílusban játszanak, mint a későbbi albumokon. Nem érdekel, hogy melyik ismertebb, te tán még nem is éltél amikor a Kill'em All megjelent, tehát nem is lehet rád olyan hatással. Az új albumaikkal stílust váltottak, és olyan irányba ami nekem már nem ízlik.
Az Ossiannal meg pont az ellentettje van: kb. az Emberi dolgok/Keresztút magasságában kezdtem azt érezni, hogy nem nyújtanak semmi újat, ugyanazt hallgatom minden új albumon.
Tessék, elmagyaráztam. Persze ez mind szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!