Szerintetek a Metallica nem túlértékelt?
Na, visszatértem, meghallgattam az ajánlott albumokat, és ezek már tényleg inkább az én stílusom... bár azért kedvencek nem lesznek. :D
Az elitistákkal kapcsolatban meg igazad van, nem is szoktam foglalkozni velük. (Bár metalcore-t annyira nem hallgatok, igazából csak a Killswitch Engage első három albumát, meg Bullet fo My Valentine-t, bár az nem tudom mennyire metalcore... )
Amúgy ha már kiterjedt a thrash téma(ami valóban állati műfaj :)), akkor new wave thrash valaki? Vektor? Warbringer? Evile? Nervosa? Stb.? :D
Slayer forever.
Metallica sucks, de nagyon.
A Metallicát rengetegen gyűlölik a változatosságuk miatt, de hasonlítsuk már össze a Nothing Else Matterst pl a Battery-vel....... ez a két eltérő stílusú szám ugyanattól a zenekartól van, amihez azért kell tehetség, nem kicsi.
A Slayer pedig unalmas, hogy kb az összes számuk egyforma.
Nem, szerintem az egyik legjobb együttes, megérdemlik a hírnevüket. (Bár mondjuk jobban örülnék, ha azt a három xar hard rock albumot sosem adták volna ki, de ez mellékes.)
Amúgy remek zenekar.
"Nem tartom túlértékeltnek. Ők találták fel a thrash metalt, olyanok mint a glam metal történetében a Mőtley Crüe."
A glam metált a Hanoi Rocks találta ki, a Mötley Crüe már csak meglovagolta a témát. Meg persze részt vettek egy autóbalesetben, amiben meghalt a HR egyik tagja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!