Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek a Metallica nem...

Szerintetek a Metallica nem túlértékelt?

Figyelt kérdés
Szerintem a Slayer és a Megadeth sokkal nagyobb elismerést érdemelne a 'talicskánál.

2017. júl. 9. 18:00
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Na, visszatértem, meghallgattam az ajánlott albumokat, és ezek már tényleg inkább az én stílusom... bár azért kedvencek nem lesznek. :D

Az elitistákkal kapcsolatban meg igazad van, nem is szoktam foglalkozni velük. (Bár metalcore-t annyira nem hallgatok, igazából csak a Killswitch Engage első három albumát, meg Bullet fo My Valentine-t, bár az nem tudom mennyire metalcore... )

Amúgy ha már kiterjedt a thrash téma(ami valóban állati műfaj :)), akkor new wave thrash valaki? Vektor? Warbringer? Evile? Nervosa? Stb.? :D

2017. aug. 10. 22:01
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
31: Örülök hogy tetszettek az albumok :) Sajnos nem igazán tudok az általad említett bandákról de szerintem majd kipróbálom őket egyszer, csak a Vektorról hallottam egyedül ezek közül de számukat még nem hallgattam...
2017. aug. 10. 22:09
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlen, hogy a Vektorról hallottál, ők a legtechnikásabbak, a Terminal Redux albumuk nagyon ott van. ;)
2017. aug. 11. 00:11
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha technikás akkor jó, Annihilator, Coroner, Voivod meg a Megadeth Rust in Peace-e is tetszenek szóval :) Majd belehallgatok.
2017. aug. 11. 00:32
 35/42 anonim ***** válasza:
96%
Dehogyisnem, baromira túl van értékelve, szerintem. Én a Metallicával úgy vagyok, hogy a régi számaik már elavultak, az új számaik pedig szimplán csak hallgathatatlanok. Inkább Slayer.
2017. szept. 25. 16:28
 36/42 anonim ***** válasza:
68%

Slayer forever.

Metallica sucks, de nagyon.

2017. dec. 8. 14:03
 37/42 anonim válasza:
80%

A Metallicát rengetegen gyűlölik a változatosságuk miatt, de hasonlítsuk már össze a Nothing Else Matterst pl a Battery-vel....... ez a két eltérő stílusú szám ugyanattól a zenekartól van, amihez azért kell tehetség, nem kicsi.

A Slayer pedig unalmas, hogy kb az összes számuk egyforma.

2018. jan. 31. 07:20
 38/42 A kérdező kommentje:
A változatosságával nem lenne probléma, ha továbbra is jó számokat írtak volna.
2018. jan. 31. 12:15
 39/42 anonim ***** válasza:
91%

Nem, szerintem az egyik legjobb együttes, megérdemlik a hírnevüket. (Bár mondjuk jobban örülnék, ha azt a három xar hard rock albumot sosem adták volna ki, de ez mellékes.)

Amúgy remek zenekar.

2018. júl. 6. 14:48
 40/42 anonim ***** válasza:
91%

"Nem tartom túlértékeltnek. Ők találták fel a thrash metalt, olyanok mint a glam metal történetében a Mőtley Crüe."

A glam metált a Hanoi Rocks találta ki, a Mötley Crüe már csak meglovagolta a témát. Meg persze részt vettek egy autóbalesetben, amiben meghalt a HR egyik tagja...

2019. jún. 1. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!