Powerstate.hu -tól érdemes elektromos gitárt venni vagy nagyon alja minőségűek a gitárok?
@40: Semmi gond, megértem, nekem is szűkös az időkeret, ráadásul telefonról pötyögök ami nem nagyon megy nekem :)
Természetesen annyit tud csak költeni az ember, amennyire lehetősége van. De vannak esetek, amikor érdemes inkább elhalasztani a vásárlást - akár sok hónappal - és gyűjteni még hozzá. Szerintem ez pont egy ilyen eset.
Ok, aktív volt a hangszer, értem, de ebben a konkrét esetben mit kell pontosan érteni az aktív alatt? Én azt mondtam, hogy biztosan nem aktív hangszedőről volt szó, más egyéb aktív elektronika előfordulhat, de szeretném kideríteni/átlátni, hogy pontosan mi. Esetleg meg tudod kérdezni a barátodat, mi volt a típusa ennek a gitárnak, az is sokat segíthetne és megköszönném.
Ezt az elemparát abszolút nem értem. Millió és egy ember használ konkrétan aktív hangszedős gitárokat, többek között fellépésekhez is, amik nem adnak hangot az elem nélkül, de nem nagyon szokott senki rettegni. A gyakorlatban, ha odafigyel az ember, ez nem tényező.
A hulladék alapanyag kicsit tág fogalom, de csak ismételni tudom magam: ha a test a létező leggagyibb, ezer darabból ragasztgatott fából is van, egy jó hangszedő rengeteget segít rajta. A hangzása lehet nem lesz olyan gazdag, mint egy jóféle fából készültté, de teljesen normálisan és normális hangerővel megszólal bármely értelmes passzív hangszedővel. Mivel abszolút nem áll össze semmiféle reális kép és mivel pont ugyanott akadtunk el, mint styx-el, tényleg örülnék, ha akár te ki tudnád jobban fejteni, pontosan hogyan működött az aktív elektronika, vagy tudnál esetleg pontos modellt mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!