Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Sátánista metál miért nagy...

Sátánista metál miért nagy divat? Léteznek keresztény rockbandák is?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a metált, de nagyon gyakran sátánista bandákba ütközöm. Keresztény vallásos vagyok ezért nagyon irritál. Miért olyan divat ez, hogy amiben az őseink hittek most csak heccből kiröhögjük? Normális ez? Vagy tök mind1 mit hallgatok, olyan legyen amit szeretek?

2015. dec. 8. 18:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nagy metalhead vagyok, továbbá vallásos keresztény. Kedvencem a Rammstein, de rengeteg metal zenekart szeretek, pl a Slipknotot is. Nincs olyan sok sátánista zenekar, mint hinnéd, én már rájöttem, hogy a legtöbbjük mindössze polgárpukkasztás és hájpolás céljából játsza el a nagy sátánizmust. Így voltam a Slipknottal, Slayerrel, de mindegyiknél találtam ellenvetést, ami cáfolja a sátánizmust. Aminél már elbizonytalanodok, az a Ghost, de mivel a zene nagyon tetszik, hallgatom, csak értelemszerűen nem ordibálom, hogy HAIL SATAN. És ettől nem jutok pokolra. Ne felejtsd: egyházellenesség nem egyenlő a sátánizmussal!

Amennyiben meg célzottan keresztény bandát keresel, a Skilletet tudom ajánlani. Jó zenehallgatást :)

2018. máj. 22. 23:17
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Kerry King is csak az egyházakat utálja. Az nem sátánizmus.
2018. máj. 23. 19:21
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=Dwk8eqmR_xA&t=258s

Ezt a videót ajánlom figyelmedbe.

2018. jún. 4. 16:09
 24/24 anonim ***** válasza:
59%
#8 A Ghost többször is kijelentette, hogy ők nem sátánisták, az egész csak szórakozásra van. Én nem vagyok keresztény, igazából muszlim vagyok. Ha keresztény rockot/metalt akarsz, akkor hallgass Skilletet, ők azok ^^
2020. máj. 20. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!