Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Keresztény lány hogyan öltözkö...

Keresztény lány hogyan öltözködjön?

Figyelt kérdés

idén kezdem el az egyetemet, 18 éves lány vagyok. Nem szeretek olyan nagyon divatos ruhákat hordani, inkább legyen elegáns, de mindenféleképpen Istenhez méltó, hiszen bármikor betérhetek egy templomba. Azonban félek, hogy rossz véleménnyel lesznek rólam az egyetemen, mivel duci is vagyok egy picit. A gimnáziumban nem érdekelte a barátaimat szerettek velem lenni, de úgy érzem az egyetem teljesen más lesz. Mi a véleményetek?

Kérlek titeket a rossz indulatú kommenteket ne írjátok ide. Köszönöm!

2014. júl. 30. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az alakjának és az időjárásnak megfelelően. Az, hogy miként ítélnek meg, csak a viselkedéseden múlik.
2014. júl. 30. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Ahogy bárki más... ahogy akarsz. Isten meg pont letojja, hogy bugyiba mászkálsz vagy bundában.
2014. júl. 30. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lóg ki semmid, akkor már nincs gond. De a leírtak alapján ezzel nem lesz problémád. Nem hiszem hogy nagyon más társaság lesz egyetemen mint a gimiben.
2014. júl. 30. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ugyan vallásos, de tiszteletben tartom, ha valaki az, szóval megpróbálok a pici tapasztalatommal válaszolni :) Szerintem egy csinos rövidujjú lenge ruha, ami a térdedig ér, nincs hatalmas dekoltázsa és takarja a vállad tökéletes választás. Egy vékony övvel a derekán feldobhatod, hozzá egy csinos lapostalpú és rá egy blézer a hidegebb napokra. Ha lazábbra vennéd a figurát akkor egy kényelmes cipő (lehet sportcipő vagy balerina) egy csinos, nem túl feszes farmerrel és hozzá egy ing vagy egy ujjatlan felső egy kardigánnal. Szerintem ezek teljesen elfogadottak, és nagyon csinosak is, komolyan fognak venni, elegáns benyomást keltesz, de közben te is jól érzed magad. Az elegancia lényege pont az, hogy ne mutass túl sokat, csak sejtesd :)
2014. júl. 30. 16:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. júl. 30. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Alapvetően lehetsz csinos úgy is, ha az nem kihívó, emiatt ne aggódj. :) Ami a templomi elvárás a ruházattal szemben úgy általában Európa-szerte, hogy a vállad, combod ne legyen látható, illetve a dekoltázs se legyen túl mély.

A túlsúlyod eloszlása alapján pedig ki kell választanod a megfelelő szabásvonalat, hogy előnyös is legyen, de a világnézetednek megfelelően takarjon is, ahol kell. A ruhák lehetnek színesek, mintásak is, viselhetsz divatos kiegészítőket is.

Hogy konkrét üzletet írjak, Mango, Promod általában mindig tart olyan diszkrétebb, nőiesebb darabokat is, amiket fel tudsz használni a mindennapokban. Kis szerencsével New Yorker-ben is találhatsz, Camaieu szintén jó kínálattal rendelkezik, csak szemfülesnek kell lenni. :)

2014. júl. 30. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
18%
Hosszu bokaig ero mindent takaro egyberuhaba es a nyakba egy borszijjon logo fakeresztel...
2014. júl. 31. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!