Keresztény lány hogyan öltözködjön?
idén kezdem el az egyetemet, 18 éves lány vagyok. Nem szeretek olyan nagyon divatos ruhákat hordani, inkább legyen elegáns, de mindenféleképpen Istenhez méltó, hiszen bármikor betérhetek egy templomba. Azonban félek, hogy rossz véleménnyel lesznek rólam az egyetemen, mivel duci is vagyok egy picit. A gimnáziumban nem érdekelte a barátaimat szerettek velem lenni, de úgy érzem az egyetem teljesen más lesz. Mi a véleményetek?
Kérlek titeket a rossz indulatú kommenteket ne írjátok ide. Köszönöm!
Alapvetően lehetsz csinos úgy is, ha az nem kihívó, emiatt ne aggódj. :) Ami a templomi elvárás a ruházattal szemben úgy általában Európa-szerte, hogy a vállad, combod ne legyen látható, illetve a dekoltázs se legyen túl mély.
A túlsúlyod eloszlása alapján pedig ki kell választanod a megfelelő szabásvonalat, hogy előnyös is legyen, de a világnézetednek megfelelően takarjon is, ahol kell. A ruhák lehetnek színesek, mintásak is, viselhetsz divatos kiegészítőket is.
Hogy konkrét üzletet írjak, Mango, Promod általában mindig tart olyan diszkrétebb, nőiesebb darabokat is, amiket fel tudsz használni a mindennapokban. Kis szerencsével New Yorker-ben is találhatsz, Camaieu szintén jó kínálattal rendelkezik, csak szemfülesnek kell lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!