Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pályakezdő fiatal lány hogyan...

Pályakezdő fiatal lány hogyan öltözködjön?

Figyelt kérdés

Tanácstalan vagyok a ruhatáramat illetően. Sikerült munkát találnom egy hivatalba, ahol adminisztrátor leszek. Eddig farmer póló balerina stílusú lány voltam, de úgy gondolom ide komolyabban kell öltözni, de nem szeretnék a ló túloldalára sem esni és túlöltözni. Nem szeretem a magassarkút, nem hordok sok festéket, egyszerű, festetlen a hajam és elég csinos vagyok. Milyen alapdarabokat szerezzek be? Főleg valami őszi átmeneti cipő kellene, ami lapos.

23 l

2012. szept. 23. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel hivatalban dolgozol szükséges lesz ingre, nadrágra, szoknyára, és olyan cipőt válassz aminek 6-7 cm sarka van hogy ne tünj slamposnak. És egy kis smink sem árt! :) remélem segítettem!
2012. szept. 23. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Sztem egy szimpla bokacsizmát szerezz be. nem kell szerintem se túlzásokba esni! itt egy link! igaz hogy ez állás interjúra van, de itt is kaphatsz hasznos tippet! : [link]

remélem segítettem!

2012. szept. 23. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
ha nincs dress code, bármit hordhatsz, nézz körül, a munkatársaid mit viselnek és hordj hasonlókat. A farmerral sincs baj, ha nem szólnak érte, magas sarkú sem kell feltétlen. Persze elegáns a szövetnadrág meg a 3-4 cm-es sarkú cipő, akár fűzős is, kis kabátka, blézer vékony pulcsival. A hajadat szerintem ne fesd be, és a nem sok festék pont elég.
2012. szept. 23. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Van, ahol van dress code, de ha mégsincs, akkor nézd meg, hogy a kollégáid mibe járnak, s próbáld meg a saját stílusodra átültetni a dolgokat.

Én egy magáncégnél vagyok adminisztratív munkatárs. Nálunk nincs dress code, de érzi azt az ember, hogy mi az, amit nem vehet fel. Egy-két dolgot mindenkinek a maga bőrén kell megtapasztalnia (Nem illik nagyon átlátszó blúzban menni stb.)

Szerintem a szövetnadrág az alapdarab bármilyen színárnyalatban. (lehet fekete is, de kakaószín, bézs, lila, barna is), de ha szereted a szoknyát, akkor kiválthatod (főleg a nyári hónapokban lesz hasznos)

Egyberuhát is viselhetsz (nyáron, tavasszal), de ne legyen túl dekoltált és rövid sem.

Viselhetsz inget, vagy valamilyen szebb felsőt. Akár még póló jellegű is lehet, ha blézerrel és farmerrel párosítod. Sportosan elegáns.

A farmerról sem kell lemondanod, mert az is lehet elegáns

Egy zakóval/blézerrel vagy pulóverrel.

Cipőben ne sport cipő legyen. Azon kívül persze jó, ha van egy kis sarka a cipőnek. Elviekben csak zárt cipőt lehetne hordani.

Sok sikert!

2012. szept. 23. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!