Van olyan, hogy valaki hirtelen megszépül, igaz?
persze hogy van, velem is megtörtént, csak egy kicsit másképpen.
L 20
Van realitás abban amit leírtál,valóban van ilyen "kiszépülés".
Egy előtte-utána képet nem kapunk?:))
Létezik ilyen. Én kicsinek (5 éves korig) szép voltam, aztán egyre csak romlott a helyzet.
Szemüveges lettem és levágattuk a hajam (fenékig érőről állig érőre). Eleinte nagyon sovány voltam (8-12 évesen 26-30 kg), aztán meg duci (14 évesen 10 kg plussz volt rajtam).
Természetesen mindenki utált, én pedig rosszul voltam magamtól.
16 éves koromban aztán elkezdtem szépülni. 8 kg-t fogytam,
megnőtt a hajam, előnyösebb szemüvegkeretet választottam...
Elégedettebb lettem magammal (hiába dobtam le 8 kg-t, még mindig husi vagyok, szóval, nem minden oké), változott a kisugárzásom is.
Szóval, nem csak te vagy így ezzel. :)
De sajnos létezik ennek a fodítottja is. A volt legjobb barátnőm álltalánosban gyönyörű volt (hátközépig érő természetes platinaszőke haj, nagy kék szemek, gyönyörű vékony alak), az évek során rossz irányba változott. (Fiús rövid szürkés-szőkés haj, aránytalanul meghízott..)
18/L
pár lány nyári szünet alatt is annyit változott, hogy egyik osztálytársam majd behalt rajtuk, smink nélkül stb. :D
lehet csak az ő ízlése változott meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!