Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valaki hirtele...

Van olyan, hogy valaki hirtelen megszépül, igaz?

Figyelt kérdés
(Nem egoista!) Szép lány voltam mindig, de a kamasz kor bottal vert... A szám kicserepesedett és vörös volt a széle, a hajam olyan volt mint valami szénaboglya, száraz, töredezett, a sok vasalástól, mert nem tudtam elfogadni, hogy göndör. Színtelen és fakó. A bőröm is eszméletlen ronda volt, de nem is sorolom... Viszont most, nem régiben azt vettem észre, hogy ahogyan kezdem kinőni ezt a kort, annál szebb vagyok. A hajam sokan is mondták, hogy nagyon szép életteli lett, most már göndören hagyom, a szám nagyon megtelt és élénk piros színe lett, na meg a bőröm is letisztult. Remekül érzem magam a bőrömben és büszke is vagyok rá, ahogy kinézek. De nem tudom elhinni, hogy ennyit változott, ilyen rövid idő alatt... Van ilyen? Vagy csak én meséltem be magamnak annyi rossz dolgot, és most, hogy már elfogadom magam, észrevettem, hogy megalapozatlanul volt az összes állítás?

2012. aug. 30. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:

persze hogy van, velem is megtörtént, csak egy kicsit másképpen.

L 20

2012. aug. 30. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Van realitás abban amit leírtál,valóban van ilyen "kiszépülés".

Egy előtte-utána képet nem kapunk?:))

2012. aug. 30. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen, meg olyan is hogy valaki bemeséli magának hogy ronda, aztán lassan rájön hogy ez nem is igaz. A lényeg a lényeg, hogy érezd jól magad a bőrödben, akkor is ha nem vagy tökéletes... senki sem az.
2012. aug. 30. 22:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Igen, tényleg az a lényeg, csak ezt én egy darabig nem voltam képes belátni.:)
2012. aug. 30. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Most mennyi idős vagy?
2012. aug. 30. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen. Én kicsinek (5 éves korig) szép voltam, aztán egyre csak romlott a helyzet.

Szemüveges lettem és levágattuk a hajam (fenékig érőről állig érőre). Eleinte nagyon sovány voltam (8-12 évesen 26-30 kg), aztán meg duci (14 évesen 10 kg plussz volt rajtam).

Természetesen mindenki utált, én pedig rosszul voltam magamtól.

16 éves koromban aztán elkezdtem szépülni. 8 kg-t fogytam,

megnőtt a hajam, előnyösebb szemüvegkeretet választottam...

Elégedettebb lettem magammal (hiába dobtam le 8 kg-t, még mindig husi vagyok, szóval, nem minden oké), változott a kisugárzásom is.

Szóval, nem csak te vagy így ezzel. :)

De sajnos létezik ennek a fodítottja is. A volt legjobb barátnőm álltalánosban gyönyörű volt (hátközépig érő természetes platinaszőke haj, nagy kék szemek, gyönyörű vékony alak), az évek során rossz irányba változott. (Fiús rövid szürkés-szőkés haj, aránytalanul meghízott..)

18/L

2012. aug. 31. 10:43
 7/7 anonim ***** válasza:

pár lány nyári szünet alatt is annyit változott, hogy egyik osztálytársam majd behalt rajtuk, smink nélkül stb. :D

lehet csak az ő ízlése változott meg :D

2012. okt. 9. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!