Egy molett fiatal lány hogyan öltözhetne csinosan?
160cm 90kg???
te jó isten..
én 170cm 50kg..
Anorexiáskám, nem kell a másikat sértegetni, jó? Mások vagyunk, és nincs ezzel semmi baj!
Kedves Kérdező, telt nőknek nagyon jól áll a mell alatt húzott felső, ami lefelé bővül. Ha nagy a melled, vagy közepes, vegyél egy jó félkosaras push-up melltartót, ami szép dekoltázst ad, és bátran viselj kivágott felsőt. Tegyél hozzá a nyakadba egy szép nyakéket, lehet egy ízléses bizsu is, vagy a felsővel (mondjuk fekete vagy mélykék, mélyvörös) megegyező kövekből. A szép nyakék elegáns, királynői benyomást kelt, nem kell a legdrágább, csak ízléses legyen. :) Lehet hozzávaló fülbevaló is. Fűzős felső is jól állhat, vagy a "bővülő ujjú", mondjuk szép muszlin anyagból. Viselj bátran szoknyát, akár még rövid szoknya is jól állhat egy nem túl feszülős felsővel, nem tudom, milyen a lábad? A fekete harisnya slankít, és bátran lehet mintás, csipkés, necc - merj kísérletezni! De vannak nagyon szép hosszú szoknyák is - az egyetlen ami szerintem duci nőknek nem áll jól, az a lábszárközépig érő szoknya, és a rövidnadrág. Egybeszabott ruha helyett szerintem jobb a szoknya plusz külön felső.
És használj egy finom parfümöt. Az én kedvencem a Provocative Woman, ez nem is a legdrágább :)
Sajnálom, hogy kaptál bunkó válaszokat is - igenis egy duci csaj is lehet csinos, dögös, szexi! :) Én goth vagyok, itt is sok bizonyítékot látok erre. :)
miért lennék én anorexiás?? :DDD
fáj hogy én nem vagyok dagadt tehén? :D
fogyjál le utána ugassál XD
ne zabálj annyit meg mozogjál aztán majd akkor beszólhatsz jó?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!