Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy molett fiatal lány hogyan...

Egy molett fiatal lány hogyan öltözhetne csinosan?

Figyelt kérdés
A páromnak szeretnék egy kicsit meglepit mert kint van külföldön és szeptemberben jön haza.És szeretném hogy ne a slampos felesége várja haza hanem a csinos és szexis felesége.Még ha nem is egy vékonyság.Biztos van valami mód a husisoknak is.
2009. júl. 13. 17:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én testalkatomról semmit se tudsz - én nem vagyok telt alkatú, de nem abból merítek magamnak önbizalmat, hogy becsmérelem a nálam teltebb nőket. Tudhatnád, hogy nem mindenki lustaság eredményeképpen lesz teltebb az átlagnál: betegség is okozhatja, pl. van, akinél ez hormonális probléma, de lehet alkati kérdés is, van, aki hiába eszik keveset és mozog, nem fogy le vagy csak nagyon keveset. És az is teljesen rendben van, hogy van, akinek fontosabbak az életben más dolgok, mint hogy spártai erőfeszítések árán - mert lehet, neki többet kéne küzdeni az 50 kilós súlyért, mint neked - nádszálvékonyra fogyjon. Sokkal jobb, ha valaki telt alakkal vidám és jól érzi magát, mint ha 50 kilósan még mindig arról álmodozik, hogy ó, bárcsak 45 lenne.
2009. júl. 14. 10:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én vékony vagyok (48 kg, 25ös farmert hordok), de szerintem is lehet nagyon csinos egy molett lány, és azért mert nekem teljesen más az alkatom elfogulatlan véleményt tudok mondani. :) Megnéztem az oldalakat, amiket linkeltek neked, vannak ott nagyon jó képek, amikből lehet tanulni. Szerintem is hangsúlyozd ki a melleidet egy mell alatt bővülő felsővel, de fontos, hogy jó minőségű melltartó legyen alatta. A felsők lehetnek kicsit hosszabbak, fenékig érők, de akkor ha teszel rá egy övet lazán akkor az megtöri az összképet és ettől jobban nézhetsz ki. :) Ami még nekem tetszik, azok a blúzok, ingek, akár mellénnyel vagy övvel. Nadrágokban nyugodtan vegyél olyat, ami hangsúlyozza az alakod, ne zsákszerűt, azzal fordított hatást érsz el (szerintem). Cipőkben szerintem viselj bátran magassarkút és hordj kiegészítőket ízlésesen, pl szép nyaklánc, karkötő, fülbevaló és ezek színben és stílusban passzoljanak egymáshoz! Sminkelj is és parfümöt is használj! Nem tudom mennyi pénzt engedhetsz meg öltözködésre költeni, de ha megteheted igényesebb darabokat vegyél, szebbek is és tovább tartanak. Ha adsz magadra, figyelsz arra, hogy olyat vegyél fel, ami jól áll, akkor lehet, hogy csinosabb leszel sok vékony csajnál! ;)

2009. júl. 14. 11:36
 13/17 anonim válasza:
nagyon szívesen :) örülök hogy segíthettem de amugy van több is csak most ezek jutottak eszembe.
2009. júl. 14. 15:48
 14/17 anonim válasza:
0%

amugy ha fokozni akarod a hatást hogy jobban tettszél a pasidnak akkor egyél kevesebb szénhidrátot (tészta, krumpli, liszt) fehérliszt helyett használj teljes őrlésűt, naprafogóolaj helyett meg olívaolajat és a cukrot lehetőleg teljesen hagyd el. azért a fagyi még belefér néha :) én így fogytam. csak segíteni akarok neked nem bántani.jah és tornázz minél többet ez is nagyon fontos és igy nem leszel anorexiás, nem kinzod magad. én is még mindig duci vagyok de már azért haladok, ha megfogadod a tanácsaimat még csinosabb lehetsz ha a csinos ruhákkal, hajjal és sminkel ötvözöd a 100%ért. drukkolok neked. pux

első válaszoló. L/13 sziszy

2009. júl. 14. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
kerüld a feszülős cuccokat, mivel az hangsúlyozza a testformádat!
2009. júl. 15. 11:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Én ezt egyértelműen nem mondanám (egyik előző vagyok)

Főleg ha nagy a melled, és felveszel egy jó bő nyakig zárt zsákszerű XL-es pólót, az nem biztos, hogy jól fog kinézni, még nagyobbnak fogsz tűnni!

De az biztos, hogy az legyen az elsődleges, hogy mi áll jól, és ne az, hogy mi a divat!

Majd írd meg, mit vettél! :)

2009. júl. 15. 13:54
 17/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

köszönöm a válaszokat! Aki nem túl kedvesen fogalmazott természetesen neki is van igaza mert nem muszáj kövérnek lenni! de vannak kövér emberek és sokkal boldogabbak mint bármelyik bombázó csinos lány!

Azok akik segítettek és kedvesek voltak nekik köszönöm szépen!

És bocsi hogy nem írtam de rég jártam erre és csak most olvastam!

Farmert vettem meg mell alatt húzott és úgy bővülő felsőt. :D és nyert ügyem volt! Tetszett a páromnak :Köszönöm a válaszokat!

2009. okt. 27. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!