Hogyan öltözködjön csinosan, szexin egy ducibb lány?
nem, nem kérem azt olyan válaszokat, hogy egy ducibb lány sehogy sem csinos és sehogy sem szexi. volt már barátom, sőt, most is van. nem, nem a többi fiúnak akarok tetszeni, hanem neki és magamnak.
mit tanácsoltok? hol lehet olyan ruhákat venni, amik szexik lennének rajtam? és hogy néznek ki?
18/L
164 cm vagyok és 67 kg.
Egy farmerkabát és egy zakó mindig jól jön, jól takar.
Én se vagyok vékony lány, kb. olyan vagyok, mint te.
Én csipkés ruhákat is lazán hordok. New Yorker, Tally Weijl, Reserved, Promod..általában itt vásárolok.
Mindenképpen szoknyákat/egyberuhákat ajánlanék, ha a stílusodhoz passzolnak. Ha a lábaid szépek, formásak (és ez nagy előnye lehet egy telt lánynak egy vékonnyal szemben), akkor bátran húzhatsz miniszoknyát is szép harisnyával. Hidd el nagyon csinos és szexi leszel benne, a barátodat is tuti elvarázsolnád így. :)
22/f
Blézert vagy valamit vegyél magadra (nem begombolva), mert az vízszintes csíkos csinál, és nyújtja az alakot. Alá vehetsz egyforma színű felsőt és nacit; az megint hosszában egységes színt ad és nyújt, karcsúbbnak tűnsz.
Ha nagy melled van, hívd fel arra a figyelmet V kivágással, dekoltázzsal. Tehetsz mellhez/vállhoz pl rózsát (pólótól eltérő színűt; így oda, cicire vonzod a tekintetet a pocidról.
Egyberuha megint karcsúsít; nyújtja az alakot. A ruha ha pocin húzott, takarja a hurkákat, mert a ruha redői miatt máshogy áll. Hozzá magassarkú, megint nyújt. A sarka ne legyen tűsarkú, vagy nagyon vékony, ha vaskosabb a lábad, mert akkor (hátulról) az olyan mint ha hurkapálcikán állna egy nagy hordó. Tehát minél vastagabb láb, annál vastagabb sarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!