Fiúk-Lányok! Egy lány szerintetek hogyan öltözködjön hogy divatos legyen? 14-16 éves korosztályra gondolok.
Mindenkinek más a divatos. Pont erre lennék kíváncsi.
Pl. magassarkú vagy tornacipő. (ne csak erre a példára válaszoljatok légyszi) Póló, cipő, nadrág, kiegészítők. minden ami nektek divatosnak számít.
Linket várok elsősorban, de nem muszáj.
Amit én hordok!:)
Cipő:deszkás cipő,valamikor topánka
Póló:valami egyszinű póló ami gombos vagy selyemnyakú
nadrág:csak szűkszárű nadrág
kiegészítők:gumi karkötők,ezüst fülbevaló,bizsu nyakláncok
haj:vasalt haj :D Ennyi van :)
Csőnaci (esetleg ülepes ... én nem hordanék olyat, de barátnőmnek van egy, ami kicsit ízlésesebb, mint a többi, egész jól néz ki :) )
Ha jó idő van, térdnadrág, cicanaci
Póló (rövid/hosszú ujjú)/top/ing/blúz
Kardigán (ha elegánsabb felső van alatta)
Télen ujjatlan, hosszított kötött pulcsik, alatta hosszú ujjúval
Melegítőfelső (lehet cipzáras/belebújós)
Tornacipő/sportcipő/balettcipő
Magassarkú csak alkalmakra : )
Én az arany nyakláncot részesítem előnyben (mindenhez és mindenkihez illik)
de a korombeliek hordják ezeket a színes gumi karkötőket is (nekem is van pár db :) )
Hát attól függ h milyen magas vagy, mert ha kicsit alacsonyabb akkor szerintem a hétköznapokban viselhetsz magasított sarkú cipőt (nem magassarkút! hanem aminek a talpa egybe van a sarok résszel(remélem érted :D))
de amúgy hordhatsz tornacipőt is nyári napokon szandált
csőgatya, szoknya, cicanaci
pólót ne ahogy már az első válaszoló is írta
kiegészítőnek inkább ezüstöt ajánlok mint az aranyat (olcsóbb és szebb is)
17/F
Legyen valami egyénisége, ne csőgatya, leggings, hosszított pólóban járjon mint minden "divatos" tini, hanem inkább legyen szép és nőies, szoknya (ha hideg van harisnyákkal), rövidnadrág, normális farmer.
A magassarkú nevetséges tiniken, mert nem tudnak járni sem benne (csak ők hiszik magukról hogy tudnak), olyanok mintha az anyjuk cipőjében járnának, semmiképp nem előnyös. 5 cm-es sarok még elmegy, de az a max. Van sok szép lapos cipő, szandál.
felső: ingek, csipke felsők, passzos basic blúzok,gombos kardigán és blézerek
alsó: én nagyon szeretem a magas derekú szoknyákat, de azért szűk szárú farmer is játszik:D
cipő: magassarkú (ilyen is olyan is 5-13 centi között van néhány..:D) vagy topánka, nagyon nagyon rickán tornacipő
kiegésztők: hosszú nyakláncok valamilyen medállal (nekem mostani kedvencem egy órás és egy tollas :D) fémes karkotők vagy egy vastag vagy sok vékony és nagy köves gyűrűk, ja és nagy kedvenceim még a sálak is
haj: vagy kivasalva vagy pedig kontyba, lófarok felejtős.. a fonás esetleg:D
smink: én csak kis egyszerűt szoktam szempillagöndörítés aztán szempillaspirál és olyanok a pillák hogy ihaj csuhaj:D kis szemceruzával trükkösen rásegítek hogy nagyobbnak tűnjön a szemem, korrektor ha nagyon muszáj és egy barackos rúzs és tattaratta :D
hát ez az én receptem, egyébként nézelődj lookbook.nu-n én is ott szoktam megtalálsz különböző stílusokat és neked tetsző ruhákhoz hasonlókat keresheted utána a boltokban:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!