~Alina22_* kérdése:
Fiúk-Lányok! Nektek bejönnek az ilyen (női) cipők?
Figyelt kérdés
Ezek pontosabban Jeffrey Campbell cipők. Érdekelne, hogy nektek tetszenek-e az ilyenek. Csajok és srácok válaszait is várom. :) Lányok, ti felvennétek-e ilyesmi cipőket? Fiúk, titeket zavar, ha egy lányon ilyen cipő van, vagy nem?
2012. aug. 5. 13:00
3/48 anonim válasza:
a sarka nem tetszik. amúgy nem rosszak. 20L
4/48 anonim válasza:
Ez undorító. Bár ha tipikus kis tiniribi vagy, akkor tökéletes. VAgy rúdtáncosnak is megfelel.
5/48 anonim válasza:
Nem, ráadásul úgy klaffognak benne a csajok mint egy godzilla.
6/48 anonim válasza:
21/f ként azt mondom ,hogy így ebben a formában nem tetszik ,de lehet ,ha egy csinos lányon látom mondjuk cicanadrággal akkor elmenne...
Így viszont nem jó..
7/48 anonim válasza:
Nekem még elég szokatlan, de legalább nőies! Még mindig sokkal jobb, mint a tornacipő! De egyébként nekem a klasszikus magassarkú meg a balerina szimpatikusabb!
21/f
8/48 anonim válasza:
Fel nem venném, az biztos! Az ilyen cipők pont olyanok, mintha a viselőjének patája lenne... Nekem nem jön be.
18/L
9/48 anonim válasza:
ÁÁÁÁ nagyon jók ezek a cipők!!Én tuti felvenném :))
10/48 anonim válasza:
Ez tipikusan az a cipő, amire azt mondom, hogy: WTF ????? Ezmiez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!